Лайм

Топ-5 модних пальто на холодну осінь: які фасони в тренді у 2022 році

Верхній одяг нового осіннього сезону - різноплановий

Перші холоди настали, а значить - саме час поговорити про модний верхній одяг. Раніше ми розповідали, до яких курток варто придивитися у цьому сезоні, а тепер покажемо найтрендовіші фасони пальто. Це осінній бестселер, без якого важко уявити базовий гардероб. Давайте розбиратися, які моделі та кольори пропонує нам мода осінь-2022.

Шкіряне пальто

Пальто зі шкіряного матеріалу є у колекціях з року в рік і завжди на піку популярності. У новому сезоні дизайнери пропонують шкіряне пальто у вигляді тренча – прямий силует із поясом та довжиною до середини ікри. Що стосується колірної гами, то суперстильно виглядатимуть бежеві тони.

Для тих, хто віддає перевагу темним кольорам, є варіанти в чорному. Шкіряне пальто чудово підійде і до ділового костюма на роботу, і до романтичного образу на побачення, і спортивного стилю на прогулянку. Підібравши правильні аксесуари, ця річ заграє новими фарбами.

Яскраве пальто

Розбавте сірі будні осіннього сезону насиченими кольорами у верхньому одязі. Вибравши пальто яскравого кольору, ви піднімете настрій не тільки собі, але й оточуючим. Рекомендуємо придивитися до пальто смарагдового відтінку - він актуальний і в сезоні осінь-зима 2022-2023. Такий одяг виділить вас з натовпу і зробить образ мегатрендовим. А якщо це буде стьобане пальто, то ще й супертеплим.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Пальто Тренчі Сукні Україна (@sago_dress)

Якщо вас зацікавили пальто з плащової тканини, тоді придивіться до моделей з капюшоном, стилізованих накладними кишенями. У такому точно не буде страшний дощ та вітер. Окремо можна виділити колір хакі, який вже кілька сезонів на піку популярності.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vasylyna (@vasylynkasv_shop)

Пальто "гусяча лапка"

Цей принт - не новинка, але він, як і раніше, серед трендів. Незважаючи на помітність чорно-білого малюнка, подібні пальта виглядають дуже жіночно і стильно.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Жіночий одяг Взуття Сумки (@modnyy.sklep)

Якщо хочете спокійніший варіант, то вибирайте пальто сіро-бежевого забарвлення. Вибравши пальто "гусяча лапка" в одному з таких тонів, ви точно не помилитеся - ці відтінки універсальні і підійдуть до будь-якого аутфіту.

Пальто з альпаки

Дизайнери цього сезону пропонують укутатися в теплі та м'які пальта. Одна з найпопулярніших моделей цього сезону – пальто з альпаки сорочкового крою. До цього фасону пропонується ремінець, якщо виникає бажання зробити акцент на талії. Колірна гама - беж, кемел та класичний чорний.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Пальто Тренчі Сукні Україна (@sago_dress)

Кашемірове пальто

Якщо підшукуєте верхній одяг із кашемірової тканини, то рекомендуємо придивитися до моделі вільного крою. У ньому можна вирушити і на роботу, на прогулянку або за покупками. Дуже стильно виглядає у поєднанні з класичними брюками в тон та масивними кросівками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати

Чи є в українській мові слово Пасха, як правильно називати велике християнське свято

Як правильно називати свято Великодня - Паска, Пасха та інші варіанти, які використовуються і не використовуються