Лайм

Як виглядають наймодніші шуби 2022 року, які будуть в тренді зимою

З таким верхнім одягом можна скласти багато різних образів

У холодну пору року необхідно мати під рукою декілька варіантів верхнього одягу, щоб складати різні луки залежно від настрою та погодних умов. І якщо ви вже приглянули кілька моделей пуховиків, саме час урізноманітнити гардероб шубою зі штучного хутра. theLime зробив для вас добірку з наймоднішими фасонами 2022 року.

Зазначимо, що якщо ще кілька десятиліть тому наявність у гардеробі шуби з натурального хутра була ознакою благополуччя, то сьогодні такий верхній одяг вважається моветоном. Всесвітньо відомі будинки моди відмовляються від цього, щоб уникнути масового вбивства тварин, а виробники штучного хутра з кожним роком удосконалюють технології виготовлення – так, що тепер еко-хутро часто й не відрізняється від натурального.

Для повсякденних луків пригляньте чорну шубу середньої довжини. Такий варіант верхнього одягу буде чудово виглядати як із діловими образами, так і з повсякденними та спортивними.

Фото: Marks & Spencer

Ще один варіант на кожен день довга плюшева шуба або, як її ще називають, шуба-тедді. Одягайте улюблений светр-водолазку, широкі джинси та утеплені кросівки, а зверху – таку шубу.

Фото: John Lewis

Для створення стильного повсякденного образу надягайте шкіряні лосини, светр із тваринним принтом та черевики-челсі. Доповніть лук шубою прямого крою зі штучного хутра у кольорі мокко та яскравою сумкою.

Фото: Hush

Якщо ви любите виділятися з натовпу, створіть яскравий лук. Одягайте брючний костюм фіолетового кольору, а зверху – шубу з еко-хутра лілового кольору. Доповніть образ масивною сумкою та взуттям із вузьким носком.

Фото: & Other Stories

Для романтичного побачення чи святкового заходу пригляньте білу шубу зі штучного хутра. Вона чудово доповнить образи з сукнями та спідницями. Сумку та взуття можна підібрати як у схожій кольоровій гамі, так і контрастного кольору.

Фото: Ted Baker

Якщо ви любите верхній одяг нестандартного кольору, на зиму пригляньте бордову шубу з поясом, який дозволить візуально підкреслити талію.

Фото: Karen Millen

А тим модницям, які полюбляють тваринні принти, радимо придивитися на зиму шубу зі штучного хутра у леопардовому принті. Поєднувати такий верхній одяг можна як із діловими луками, так і з ошатними.

Фото: Mango

Ще один стильний варіант на холодну осінь та зиму – двокольорова шуба зі штучного хутра. Доповніть її однотонними шкіряними брюками та бежевою водолазкою.

Фото: French Connection

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору