Лайм

Як виглядають наймодніші пуховики 2022 року: 5 трендових моделей на холодну погоду

Оновіть свій гардероб

На зміну спекотному літу прийшла прохолодна осіння погода, тому багато хто з нас уже встиг задуматися над тим, якими речами оновити гардероб. І якщо ви вже приглянули кілька моделей курток чи пальт на сезон, радимо також урізноманітнити гардероб пуховиком. theLime підібрав найбільш трендові фасони цього року.

Короткий пуховик із поясом

Якщо ви хочете виглядати стильно, вибирайте пуховик із поясом, двобортним коміром та об'ємними кишенями. Такий верхній одяг можна поєднувати як з діловими луками, так і зі спортивними, носити як із поясом, щоб підкреслити талію, так і без нього. Доповніть образ теплою панамою, маленькою сумкою та черевиками на масивній підошві.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень yoursoulofstyle (@_your_soul_of_style_)

Ще один варіант такого пуховика – з капюшоном. Одягайте улюблені штани з еко-шкіри, теплий светр або водолазку, а також черевики-челсі. Доповніть лук теплою курткою небесно-блакитного відтінку та сумкою у класичному стилі.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг та взуття (@odezhda.bestija1_rez)

Пуховик із еко-шкіри

Вже кілька сезонів поспіль пуховики з еко-шкіри залишаються на піку популярності: вони недорогі та практичні, а також з ними можна скласти величезну кількість різноманітних луків. Для тепліших днів пригляньте короткий пуховик бежевого відтінку, доповніть його синіми джинсами та білою водолазкою, а також зручним взуттям та маленьким клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг Україна(@trend_s.tore)

Ще один варіант довгий пуховик з еко-шкіри з коміром-стійкою. Якщо ви хочете виділятися з юрби, зверніть увагу на яскраві відтінки. Носити його можна як зі спідницями та сукнями, так і зі брюками та джинсами, а підкреслити лінію талії допоможе тонкий пояс.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг(@lagrande_store)

Пуховик оверсайз

Пуховики в стилі оверсайз також сподобалися багатьом модницям. Для повсякденних образів вибирайте укорочену модель зі спущеною лінією плеча. Одягайте трикотажний костюм, пуховик та черевики на грубій підошві. Доповніть цибулю в'язаною шапкою та невеликим клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення моди може бути доступною (@freshkaofficial)

Для холодної осені та зими варто приглянути подовжений варіант пуховика оверсайз або, як його ще називають, пуховиком-ковдрою. Поєднувати його можна з брюками, лосинами та джинсами, а також зручним взуттям.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг (@mk.market.ua)

Нестандартний пуховик

Якщо ви хочете виділятися з юрби, підберіть нестандартну куртку. Це може бути пуховик незвичного асиметричного крою або трансформер. Залежно від настрою та погоди за вікном можна регулювати його довжину за допомогою блискавок та створювати різні образи.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Наталія- Сокіл (@sokol_natalij)

Другий варіант – підберіть пуховик із незвичним принтом. У такому верхньому одязі ви точно виділятиметеся із сірої маси.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ОДЯГА КОСТЮМ УКРАЇНА (@luk.karpova)

Пуховик з хутряним декором

Якщо ви любите хутро, але поки не готові купувати і носити шубу, пригляньте пуховик з хутряним оздобленням і в'язаними елементами. Для офісних луків підійде модель вільного крою з англійським коміром та кишенями. Одягайте прямі джинси, однотонну блузу або водолазку і такий пуховик. Доповніть лук сумкою в класичному стилі та черевиками.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ДУБЛЕНКИПАЛЬТОШКІРЯНІ КУРТКИ (@porto.fur)

Для більш розслаблених повсякденних образів пригляньте модель з об'ємним коміром. Носити такий пуховик можна як із джинсами, так і зі спідницями.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ДУБЛЕНКИПАЛЬТОШКІРЯНІ КУРТКИ (@porto.fur)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно