Лайм

Які жіночі куртки та пальта будуть в моді у 2023 році: 5 головних трендів

Що вибрати на прохолодний сезон

Жіночі куртки займають особливе місце у зимовому гардеробі. Вони зручні, практичні та легко вписуються в будь-який аутфіт. Раніше ми розповідали, які теплі куртки вийшли з моди, а тепер покажемо, на які моделі варто звернути увагу. У 2023 році дизайнери пропонують багатий вибір курток, різноманітність фасонів та кольорової гами.

Бомбер

Ця модель куртки щільно закріпилася у трендах, тому впевнено перекочувала до зимового гардеробу. Є варіанти укорочені, овресайз, стьобані і в різних кольорах. Бомбер зимовий чудово виглядає як із широкими брюками, так і з вузькими джинсами. Також його можна носити зі спідницями, сукнями та чоботями.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Куртка з поясом

Один з найбільш популярних варіантів зимової куртки у 2023 році – пуховик з поясом та відкладним коміром. Така модель підкреслить талію, зробить образ жіночним та романтичним. Довгу куртку з поясом можна носити з черевиками, кросівками або іншим зручним зимовим взуттям.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Куртка на затяжках

Ця модель нагадує попередню, але замість пояса тут затяжка, яке дозволяє як носити її пряму, так і зробити акцент на талії. Можна підібрати лаконічну темну модель або придивитися до більш світлих варіантів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Дублянка чи косуха

У 2023 році в гардеробі кожної модниці обов'язково має бути дублянка-авіатор або косуха. Ця модель відсвяткувала не один ювілей, але, як і раніше, займає топове місце серед модного верхнього одягу. Тепла та практична куртка зробить будь-який образ стильним та актуальним. Можна підібрати короткі моделі або подовжені варіанти oversize.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Яскраві кольори

У майбутньому зимовому сезоні популярними будуть теплі куртки соковитих відтінків. Сміливо вибирайте помаранчевий, синій, рожевий або зелений пуховик і піднімайте настрій собі та оточуючим. Яскрава куртка зробить вас центром уваги та приверне захоплені погляди.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину