Лайм

Топ-3 спортивних антитренди: які жіночі костюми вийшли з моди у 2022 році

Перевірте себе та перегляньте свій гардероб

Кожна дівчина намагається в будь-яку погоду виглядати стильно, проте бувають дні, коли хочеться замість сукні чи штанів одягнути улюблений спортивний костюм i теплі кросівки. Однак навіть спортивна мода досить мінлива, і те, що було на вершині популярності декілька років тому, сьогодні вже не актуально. theLime вирішив докладніше розповісти, які спортивні костюми вийшли з моди в 2022 році.

Спортивні костюми з принтами та логотипами

Вийшли з моди спортивні костюми з різними принтами, логотипами брендів, а також різнокольорові моделі, виконані в техніці печворк (техніка шиття зі клаптиків тканини: шматочки спочатку з'єднують у невеликі блоки у вигляді різних геометричних фігур, а потім зшивають). Якщо ви хочете виглядати стильно у 2022 році, відмовтеся від додаткових елементів на спортивних костюмах, які сильно здешевлюють образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Мішкуваті спортивні костюми

У 2020 році після початку пандемії коронавірусу в моду увійшли мішкуваті спортивні костюми, в яких чимало модниць ходили і вдома, і на прогулянку, і у справах, комбінуючи їх у прохолодну пору року з довгими пальтами та тренчами. Якщо хочете бути в тренді восени-2022, слід відмовитися від безформних спортивних костюмів, що складаються з худі та джогерів на флісі. Вибирайте трикотажні костюми з широкими штанинами та подовженими светрами.

Читайте також: Топ-5 антитрендів осінньої моди, які не варто повторювати у 2022 році.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Спортивні костюми на резинках

Також прибрати на верхню полицю шафи слід спортивні костюми з резинками на штанах, толстовках та куртках. Резинки візуально роблять ноги коротшими і "відрізають" талію. І загалом вони спрощують образ. Радимо приглянути на осінньо-зимовий сезон однотонний спортивний костюм із велюру вільного крою, із брюками кльош чи оверсайз. Верхня частина костюма має бути або екстра-облягаючою, без зайвих зав'язок і резинок, або оверсайз без принтів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей