Лайм

Топ-8 розумних прийомів, щоб виглядати стрункіше на фотографіях

Повторити ці пози зовсім не складно

Роблячи фотографії на згадку про важливі та приємні моменти життя, кожна людина хоче гарно виглядати. Особливо це важливо для жінок, які з тієї чи іншої причини незадоволені своєю фігурою. Домогтися візуальної стрункості можна різними способами, найдієвіший з яких - правильно підібраний одяг. Також можна скористатися невеликими хитрощами, які полягають у виборі вдалої пози.

Підніміть підборіддя та злегка поверніть голову

Якщо ви колись замислювалися, чому моделі та актриси часто закидають голову на фото, то це тому, що вони намагаються уникнути появи подвійного підборіддя. Спробуйте цей прийом, і ви переконаєтеся, що обличчя буде виглядати більш худим.

Фото: instagram.com/stylemecurvy/

Читайте у цій темі: Які кольори одягу повнять і візуально підкреслюють проблемні місця.

Встаньте під кутом 45 градусів

Якщо ви хочете виглядати більш худою на фотографіях, постарайтеся не фотографуватися "в лоба". Натомість злегка поверніться вбік, поставте одну ногу перед іншою так, щоб вона була спрямована у бік камери, а потім перенесіть вагу тіла на другу ногу.

Фото: instagram.com/stylemecurvy/

Покладіть руку на стегно

Ще одна річ, яку багато моделей роблять на фотографіях, - кладуть руку на стегно або талію. Це гарантує, що їхня рука не буде притиснута до тіла, через що плечі можуть виглядати повнішими.

Фото: instagram.com/stylemecurvy/

Фотографуйтеся згори

Якщо ви хочете дізнатися, як зробити себе стрункішою на фотографіях, скористайтеся ще однією хитрістю: направте камеру трохи вище обличчя, щоб подовжити шию і тіло.

Фото: instagram.com/stylemecurvy/

Притисніть язик до піднебіння, коли посміхаєтеся

Коли ви тримаєте язик так, щоб він торкався піднебіння під час посмішки, це допоможе підтягнути область під підборіддям, надати вилицям чіткіший і точніший вигляд.

Читайте з цієї теми: Топ-5 модних помилок, які візуально роблять жінку повнішою.

Не горбіть спину

Хороша постава має багато переваг для здоров'я, а на фотографіях стане додатковим бонусом: так ви здаватиметеся вищою, стрункішою, а живіт не видаватиметься вперед.

Фото: instagram.com/stylemecurvy

Обирайте темніші відтінки одягу

Вам не потрібно носити чорне 24 години на добу, але вибір темнішого одягу, безумовно, може зробити вас стрункішою на фотографіях. Вся річ у тому, що яскравий та світлий одяг дозволяє краще бачити контури та тіні, тому може виділяти проблемні місця.

Не схрещуйте ноги в колінах

Якщо ви фотографуєтеся сидячи, не схрещуйте ноги, щоб стегна не притискалися один до одного. Сядьте на край сидіння і схрестіть ноги в кісточках: це допоможе зробити ваші ноги стрункішими і підкреслить їх жіночні контури.

Фото: instagram.com/stylemecurvy

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев