Лайм

Топ-5 антитрендів осінньої моди, які не варто повторювати у 2022 році

Перевірте себе та звільніть шафу від неактуальних речей

Кожна дівчина намагається стежити за модними віяннями, щоб виглядати стильно. І якщо ви вже знаєте, які помилки в одязі можуть візуально обтяжити образ і додати зайві кілограми та сантиметри, перегляньте свій гардероб, щоб позбутися речей, шапок і взуття, які вийшли з моди. theLime вирішив докладніше розповісти про це.

Приталені або довгі вузькі куртки та пуховики

Якщо у вас в гардеробі є подібні моделі осінніх курток і пуховиків, потрібно якнайшвидше позбутися їх. Особливості крою не дають одягнути під такий верхній одяг об'ємний светр або кардиган – раптом вам стане тісно та некомфортно. А в довгому пуховику дуже незручно ходити, тому найчастіше модниці розстібають його знизу або носять навстіж.

Застарілою також вважається модель пуховика з відкритою блискавкою контрастного кольору та поясом, зробленим з такого ж самого матеріалу, як і сама куртка. У 2022 році слід віддати перевагу верхньому одягу в стилі оверсайз або моделям прямого крою, у яких блискавка закрита спеціальною планкою та застібками на кнопках.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси скінні

Джинси скінни – легінси з деніму із застібкою, бічними швами та кишенями – міцно трималися у трендах кілька років, але вже не актуальні у 2022 році. Така модель щільно обтягує ногу по всій довжині, показуючи у подробицях усі вигини. Відповідно, цей фасон підходить тільки модницям з ідеальною фігурою та довгими ногами, оскільки такі штани підкреслюють не тільки всі переваги, але й недоліки. Замість вузьких джинсів на осінь-зиму-2022 краще подивитися джинси класичного прямого крою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Светри з великою кількістю декору

Светри з великою кількістю декору особливо якщо це вишиті написи, малюнки, стрази або великі намистини виглядають максимально дивно і несучасно. Залишити на верхній полиці шафи потрібно також светри та туніки, які прикрашені мереживом або декоровані вставками з нього. Речі з такими елементами давно вже вийшли з моди, і якщо ви не хочете виглядати безглуздо – краще не носити такий одяг. На осінь-2022 підберіть однотонні моделі светрів чи водолазок.

Читайте також: Які жіночі штани вийшли із моди.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Шапки зі стразами

Колись головні убори з таким декором були на піці популярності, проте мода постійно змінюється. Цього сезону шапка зі стразами – ознака поганого смаку. Крім того, з таким головним убором складно скласти гармонійний лук та підібрати інші елементи образу. Щоб виділитися з натовпу, придивіться шкіряну косинку, теплу панаму або капор – тобто шапку-капюшон.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Взуття на платформі та танкетці

Якщо у вашому гардеробі є одна або декілька пар взуття на танкетці або платформі, радимо не діставати їх цієї осені та зими. По-перше, такі моделі вже досить давно застаріли, а, по-друге, це не найкраще рішення з точки зору безпеки – в них незручно ходити і можна навіть отримати травму. Також громіздка платформа ускладнює ходу і здешевлює образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору