Лайм

Злата Огнєвіч показала, як виглядають наймодніші толстовки 2022 року: фото

Беріть приклад зі співачки

Восени необхідно мати під рукою кілька варіантів одягу, щоб доповнювати образи в залежності від настрою та погодних умов. І якщо ви вже склали базовий гардероб, саме час урізноманітнити його стильною толстовкою. theLime вирішив докладніше розповісти, як її носить і з чим поєднує популярна співачка, телеведуча та героїня другого сезону українського реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч.

Толстовка або, як її ще називають, світшот, худі це светр із щільної теплої тканини (зазвичай бавовняної) або трикотажу. Сучасні моделі часто мають спортивний вигляд, довгі рукави, округлий низький комір без застібки і резинку внизу.

Відома співачка стежить за модними трендами та прагне завжди виглядати стильно. На своїй сторінці в соцмережі Instagram вона часто публікує знімки у повсякденних луках. Для одного з них вона обрала толстовку молочного відтінку з патріотичними написами та малюнками у жовто-блакитній гамі. Зверху Огнєвіч накинула тепле пальто бежевого кольору.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Читайте також: Лілія Ребрик показала, як носити модне вкорочене пальто цієї осені.

Для ще одного повсякденного образу співачка обрала яскраво-зелену толстовку із великими літерами контрастного кольору на рукавах. Таку річ можна поєднувати як із джинсами, так і з брюками чи легінсами. Щоб лук був повноцінним, необхідно підібрати відповідне взуття, сумку та інші аксесуари.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Також із толстовкою можна створити стильний спортивний лук, як у Злати Огневич. Надягайте толстовку насиченого зеленого відтінку з написом контрастного кольору та білі джоггери. Доповніть образ зручними кросівками та рюкзаком. А якщо на вулиці прохолодно, зверху накиньте короткий пуховик чи довге пальто.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору