Лайм

Робота артистів знецінилася: Злата Огнєвіч поскаржилася на відсутність заробітку

Співачки не платять на благодійних концертах

Злата Огнєвіч, яка нещодавно застрягла в ліфті під час повітряної тривоги, поскаржилася на організаторів благодійних концертів. Вони нібито відмовляються платити артистам навіть мінімальні гонорари, позбавляючи їх заробітку.

"Як так сталося, що зараз під час повномасштабного вторгнення праця, талант та нелегка робота артистів знецінилася? Чому організатори благодійних подій дозволяють собі просити артистів виступати абсолютно безкоштовно, не покриваючи жодних витрат з боку артиста? При цьому вони покривають витрати з боку звуку, їжі, організації. Артисти це що, розходний матеріал?" - обурилася співачка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

"Я все розумію, є різні концерти, наприклад, концерти для військових, де ми виступаємо повністю безкоштовно, на волонтерських засадах. Але йдеться про вечірки, благодійні вечори, посольства. Ви коли приходите до супермаркету, ви безкоштовно продукти отримуєте? Або коли за квартиру платите, вам списують ваші борги? Звичайно, ні. Артисти також заробляють своєю важкою працею на хліб", - сказала вона.

Отримую тут допомогу: співачка Тоня Матвієнко зізналася, що поїхала за кордон через відсутність грошей.

Також Огнєвіч розповіла, що через відсутність грошей не може донанити на допомогу ЗСУ великі суми. Раніше виконавиця переживала через це, але тепер переосмислила стан речей.

"Раніше мені було незручно, що я не можу віддати велику суму, щоб на неї купили багато дронів, автомобілів. Але немає маленьких чи великих пожертв, є участь усіх і кожного в одній великій справі. 10 гривень від 10 тисяч людей – це 100 тисяч грн, а це вже велика сума. Тому я доначу стільки, скільки у мене є можливість, і вам раджу робити те саме", - висловилася артистка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною