Лайм

Топ-5 жіночих зачісок, з яким повне обличчя виглядатиме більш худим

Виберіть для себе найкращий варіант

Кожна з нас, незалежно від віку та зовнішніх даних, хоче виглядати стильно та привабливо. І якщо ви вже знаєте, які модні помилки візуально роблять жінку старшою, візьміть собі на замітку, як за допомогою зачіски можна підкоригувати овал обличчя. theLime зробив добірку з топ-5 стрижок, з якими повне обличчя виглядатиме худішим.

Фото: pinterest.com

Піксі

Дівчатам із круглим та повним обличчям необхідно вибирати короткі або асиметричні зачіски. Відмінно підійде стрижка піксі. Завдяки їй можна створити об'єм на потилиці та уникнути прямих обрисів обличчя. Пасма зрізають таким чином, що межі волосся виходять розмитими, що у свою чергу візуально витягує обличчя. Недолік такої стрижки тільки в тому, що мити голову та укладати волосся доведеться майже щодня.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Боб

Також дівчатам та жінкам із повним обличчям підійде стрижка боб із гладкими або хвилястими пасмами, що закривають щоки, та довгий косий чубчик. При цьому основний обсяг волосся повинен бути на маківці. Якщо ж пасма, що обрамляють обличчя, будуть пишними, а верхня частина голови – гладкою, обличчя стане ще ширшим, а щоки – ще повнішими.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Каре

Ще один варіант для дівчат із повним обличчям – каре. Довжина такої зачіски повинна бути до підборіддя або трохи нижче, щоб приховати всі недоліки. Якщо у вас пухкі щоки, зачешіть волосся на косий або асиметричний проділ.

Читайте також: Перукарка розповіла, яка стрижка може візуально старити жінку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Каскадна стрижка

Досить хорошим варіантом для панянок із пишними формами є багатошарові стрижки з каскадом пасм, що спускаються. Така стрижка дуже гарно та акуратно обрамляє обличчя і водночас виглядає об'ємною та природною. Ця зачіска має коригуючий ефект. Вона приховує зайву повноту обличчя, а також здатна повну і трохи грубу фігуру зробити більш витонченою і жіночною.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Подовжений боб

Для волосся середньої довжини також підійде класичний боб з подовженими передніми прядками або градуйований боб. Така стрижка візуально подовжує обличчя та створює ефект правильного овалу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей