Лайм

Не варто їх робити: 5 жіночих зачісок, які вийшли з моди у 2022 році

Тренд на природність торкнувся всіх аспектів зовнішності

Якщо ви вже дізналися, як виглядає наймодніший колір волосся 2022 року, не зайвим буде також ознайомитися із антитрендами. У цьому матеріалі theLime розповість про те, які стрижки та укладання вже не вважають популярними та чому.

Улюблена зачіска жінок вдома - недбалий пучок

Зачіска давно втратила актуальність, тому краще обрати альтернативний варіант - низький пучок з прямим проділом. Він виглядає гарно та робиться максимально легко. Тільки окрім дому, його можна зробити і для "виходу в люди": на побачення, в офіс або на зустріч з друзями.

АнтитрендФото: Pinterest

ТрендФото: Pinterest

Об’ємний начіс

Для того, щоб його зробити, знадобиться чимала кількість лаку для волосся. Розчесати такі пасма потім буде вкрай важко, і цілком ймовірно, що в процесі розчісування структура волосся буде пошкоджена. Крім того, вчені з'ясували, що пари лаку для волосся руйнують озоновий шар і завдають шкоди навколишньому середовищу. Тож прийшов час замінити зручні лаковані начісування природніми зачісками, без використання надто агресивних компонентів.

АнтитрендФото: Pinterest

Ідеально рівний чубчик

Усі жінки рано чи пізно питають себе: "А чи підійде мені чубчик?". Якщо ви якраз в роздумах стосовно цього, обирайте не прямі лінії та ідеальний зріз, а природність – навіть чубчик злегка має виглядати недбалим.

Також важливо пам’ятати, що з цим елементом стрижки потрібно бути дуже обережними і намагатися підібрати ту форму чубчика, яка підійде вам за формою обличчя.

АнтитрендФото: Pinterest

ТрендФото: Pinterest

Локони "як у ляльки"

Сьогоднішній тренд на природність стосується абсолютно всіх аспектів зовнішності, в тому числі і волосся. Ідеальна жіноча зачіска, навіть вечірня, - це та, яка виглядає легко і трохи недосконало. Тугі локони, міцно закріплені лаком для волосся, лише додадуть віку.

АнтитрендФото: Pinterest

ТрендФото: Pinterest

Контрастне мелірування

Якщо більшість технік передбачає плавні переходи, то контрастне мелірування – їх повна протилежність. За своєю суттю це саме те, з чого взагалі починалася історія мелірування.

АнтитрендФото: Facebook

Цікавий факт: першою жінкою, яка зробила мелірування волосся, була Бріжит Бардо. Її перукар спробував врятувати спалений чубчик акторки, пофарбувавши окремі пасма. Тож якщо ви любите сміливі експерименти з волоссям, під час фарбування краще дотримуватись більш актуальних трендів.

ТрендФото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину