Лайм

Джамала показала, як носити восени трендові широкі штани карго: фото

Придивіться такий самий образ, як у співачки

У гардеробі кожної модниці в 2022 році точно повинні бути штани карго штани прямого крою, іноді з резинкою внизу, з об'ємними накладними кишенями на стегнах і великою фурнітурою. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх поєднує відома українська співачка, переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2016 та молода мама Джамала, яка нещодавно покинула польські "Танці із зірками".

Фото: instagram.com/jamalajaaa

На своїй сторінці в соцмережі Instagram співачка часто публікує фото з різних заходів, зйомок, виступів, а також знімки у повсякденному житті та з родиною. Як і всі українські селебриті, вона стежить за модою, тож встигла показати шанувальникам свій варіант актуального осіннього образу.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Для повсякденного луку Джамала обрала широкі бежеві штани карго з накладними кишенями. Їх вона доповнила білою блузою та світло-коричневим светром із написом "Kyiv", а також укороченим пальто синього кольору. Завершили образ черевика на масивній підошві в тон до штанів.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Читайте також: Лілія Ребрик та Анна Богдан показали, як носити шкіряні штани.

Зазначимо, що раніше штани карго були робочою або армійською уніформою, а зараз цей елемент перекочував у жіночий гардероб, і носити їх можна навіть із високими підборами на світські заходи.

Фото: pinterest.com

Спочатку широкі штани карго шили із щільної тканини кольору мілітарі, проте сьогодні можна зустріти карго в колекціях дизайнерів із льону, шерсті та навіть шовку.

Фото: pinterest.com

У теплішу погоду цей модний фасон штанів можна носити з топами, майками та футболками, а восени та взимку – з гольфом-водолазкою. Завершить лук довгий тренч, зручне взуття та сумка-шопер.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант одягайте бежеві штани карго, білий топ, однотонну блузку, а зверху накиньте шкіряну куртку-косуху. Доповніть лук черевиками-"мартінсами" на масивній підошві та стильною сумочкою-клатчем.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно