Лайм

Ксенія Мішина та Анна Богдан показали, як носити наймодніші штани 2022 року: фото

Це ідеальний варіант для створення повсякденного образу

Штани карго це брюки прямого крою, іноді можуть бути з резинкою внизу, з накладними об'ємними кишенями на стегнах і великою фурнітурою. Спочатку їх шили із щільної тканини кольору мілітарі, проте сьогодні можна зустріти карго в колекціях дизайнерів із льону, шерсті та навіть шовку. Якщо раніше такі штани були робочою чи армійською уніформою, то зараз цей елемент перекочував до жіночого гардеробу, і носити їх можна навіть із високими підборами на світські заходи. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим таку модель комбінують українські зірки.

Фото: instagram.com/street_style_mag

Українська акторка театру та кіно, головна героїня романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина стежить за модою, тож уже встигла показати шанувальникам свій варіант актуального осіннього образу. На своїй сторінці в соцмережі Instagram вона позує на березі озера у сонячний та теплий день. Мішина доповнила сірі штани карго коротким светром та спортивним взуттям, підкресливши таким чином тонку талію.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Зазначимо, що в більш прохолодний день такий лук можна розбавити шкіряною курткою або коротким пуховиком, рюкзаком чи сумкою-бананкою.

Читайте також: Лілія Ребрик показала, як носити наймоднішу куртку цієї осені.

Переможниця 11-го сезону шоу "Холостяк" Анна Богдан також стежить за трендами. Для прогулянки вулицями осіннього Києва вона обрала оливкові штани карго з накладними кишенями, светр поло шоколадного відтінку, а також чорний жилет із плащової тканини.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

На фото, якими вона поділилася в особистому блозі в соцмережі Instagram, вона показала, що такий образ можна доповнити грубими черевиками на шнурівці та рюкзаком у тон до светра.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору