Лайм

Mamarika показала модний фасон штанів, з якими можна скласти ідеальний образ на Новий рік-2023: фото

Повторіть вбрання або додайте щось своє

Якщо ви ще не вирішили, в чому зустрічати Новий рік Кролика, надихніться святковими вбраннями українських зірок. Вони уважно слідкують за трендами та не бояться експериментувати з кольорами та фасонами.

Так, виконавиця MamaRika нещодавно вийшла в світ в чорних штанах кльош та атласній блузі яскраво-рожевого відтінку. Свій образ вона підкреслила черевиками на підборах із замші, легким макіяжем та розпущеним волоссям. Результати перевтілення артистка продемонструвала у Instagram.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Читайте також: Топ-5 антитрендів зимової моди, про які варто забути цього року: фото.

Штани-кльош – один із наймодніших фасонів цього сезону. Модниці поєднують їх як з вишуканими блузами чи топами, так і зі зручними водолазками, світшотами чи светрами. Що стосується взуття, то можете сміливо обирати як модель на підборах, так і щось більш зручне – наприклад, челсі чи грубі черевики на масивній підошві.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Окрім того, для святкового образу співачка обрала блузу рожевого кольору – саме його назвали найщасливішим кольором 2023 року. Рожевий асоціюється з любов'ю, романтикою та шлюбом. Також феншуй приписує цьому кольору здатність заспокоювати, пом'якшувати атмосферу. Саме з цієї причини експерти радять використовувати рожевий у спальнях та місцях для релаксації.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору