Лайм

Топ-5 антитрендів зимової моди, про які варто забути цього року: фото

Замініть ці речі більш актуальними

Якщо з антитрендами осінньої моди нам вже все зрозуміло, час поговорити про речі, які не будуть актуальними взимку. У цьому матеріалі theLime розповість, який одяг та взуття будуть виглядати застаріло у 2023-му році.

  • Куртка з хутром

Верхній одяг з хутряними вставками опинився в списку антитрендів зими 2022-23. Натомість експерти радять обирати ті моделі, які у новому сезоні обіцяють бути на піку популярності. А саме зверніть увагу на наступні тенденції: довжина максі, асиметрія, стьоба, яскраві відтінки, двостороннє забарвлення, оригінальні комбінації.

АнтитрендФото: Pinterest

ТрендФото: Pinterest

  • Коротка в’язана сукня

Ще один тренд, який відходить у минуле. У 2023 році на заміну короткій сукні приходять довгі або з довжиною нижче коліна. Дизайнери рекомендують обирати елегантні в’язані речі з оригінальним кроєм або акцентом на рукави.

АнтитрендФото: Pinterest

ТрендФото: Pinterest

  • Светр зі стразами чи паєтками

Якщо раніше речі, декоровані такими деталями, виглядали доречно та подобалися жінкам, то зараз ситуація повністю протилежна. Краще обирати светри простої в’язки з лаконічним дизайном, які у будь-якій ситуації будуть виглядати безпрограшно.

Читайте також: Топ-3 спортивних антитренди: які жіночі костюми вийшли з моди у 2022 році.

АнтитрендФото: Pinterest

ТрендФото: Pinterest

  • "Дутики" на платформі

Якщо ви з тих людей, хто більше за все цінує комфорт і практичність в одязі та взутті, то забути про цей фасон взуття вам може бути непросто. Однак не поспішайте засмучуватись, адже є чудова актуальна альтернатива – черевики з шнурівкою на грубій підошві.

АнтитрендФото: Pinterest

ТрендФото: Pinterest

  • Штани чи джинси приталеного крою

Ще одна тенденція, яка кілька сезонів поспіль підкорювала серця модниць, проте зараз її час минув. Додайте до гардеробу трендові зараз штани кльош, палаццо чи банани.

АнтитрендФото: Pinterest

ТрендФото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати