Лайм

Цей звабливий фасон спідниць буде наймоднішим у 2023 році: зірки від нього у захваті

Придивіться модну новинку на весну

Спідниця, як і стильні джинси, є базовим елементом гардеробу більшості жінок у всьому світі. Цей предмет одягу актуальний цілий рік, з ним можна скласти безліч стильних образів – як ділових, так і повсякденних. theLime розповідає, з чим поєднують трендовий фасон спідниці з розрізом такі світові знаменитості, як Джіджі Хадід, Кетрін Зета-Джонс, Вікторія Бекхем та Зендая.

Джіджі Хадід

Одна з найбільш високооплачуваних моделей світу Джіджі Хадід стежить за модними трендами і завжди намагається виглядати стильно. Цього разу для повсякденного луку вона вибрала спідницю в довжині максі із чорного деніму із розрізом спереду. Свій образ вона доповнила різнокольоровим кардиганом на ґудзиках, шкіряним піджаком оверсайз, яскраво-жовтогарячими ковбойськими чоботями, а також прикрасою на шиї у вигляді ланцюга та сонцезахисними окулярами.

Фото: pinterest.com

Кетрін Зета-Джонс

Відома британська акторка Кетрін Зета-Джонс у свої 53 роки може похвалитися ідеальною фігурою та бездоганним смаком. Для виходу у світ вона вибрала шкіряну спідницю яскраво-червоного відтінку з досить великим розрізом та імітацією гудзиків, щоб продемонструвати стрункі ноги. Свій образ вона доповнила чорним топом та довгим пальтом такого ж відтінку, а також червоними туфлями на високих підборах та невеликим клатчем.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Лілія Ребрик, Анна Неплях та інші зірки показали, які уггі стали найбільшим трендом 2022 року.

Вікторія Бекхем

Британська співачка, екс-учасниця популярного у 1990-ті роки гурту Spice Girls та дизайнер Вікторія Бекхем вважається іконою стилю та прикладом для наслідування. Так, для одного з різдвяних заходів вона обрала стильний, але водночас жіночний лук, що складався з гольфу-водолазки насиченого бузкового відтінку та коричневої спідниці у довжині міді з двома розрізами та декором у вигляді ланцюга. Бекхем доповнила образ туфлями-човниками з вузьким носком сріблясто-бордового відтінку.

Фото: pinterest.com

Зендая

Американська актриса, співачка, танцівниця і модель, найбільш відома за роллю Мішель "Ем-Джей" Джонс-Уотсон у фільмах "Людина-павук", продемонструвала трендовий лук зі спідницею максі у стилі 1960-х. Вона одягла чорну футболку-поло на гудзиках та спідницю з розрізом у чорно-білу клітинку. Завершували образ лаконічні туфлі-човники на високих підборах.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей