Лайм

Шкіряні легінси повернулися в моду: як їх носити, щоб виглядати стильно

Пригляньте для себе кілька трендових образів

У гардеробі кожної модниці взимку 2022-2023 мають бути декілька трендових речей: штани карго, уггі на платформі, пальто тедді та шкіряні легінси, які знову повернулися в моду. theLime вирішив докладніше розповісти, як їх носити і з чим поєднувати, щоб бути у тренді.

Легінси у багатьох асоціюються зі спортивним стилем 1980-х, коли ця річ, найчастіше яскравого кольору та з еластану, була в гардеробі практично кожної любительки аеробіки. Однак на сьогоднішній день багато блогерів демонструють, що в легінсах можна вирушити не тільки до спортзали, а й на побачення і навіть на ділову зустріч. Їх можна носити з кардиганами, піджаками, худі та куртками-косухами, а також з різноманітним взуттям: кросівками, туфлями-човниками, ботильйонами, лоферами та високими чоботями.

Фото: Mango.com

Для створення повсякденного, але водночас жіночного луку надягайте темно-коричневі легінси, білу блузу з глибоким вирізом та зав'язками замість гудзиків. Доповніть образ туфлями з гострим носком та каблуком-"чарочкою", а також прикрасою у вигляді ланцюгів на шиї.

Фото: H&M

Ще один варіант надягайте чорні штани зі штучної шкіри, в'язаний светр з кісками, довге пальто-халат з поясом і класичні лофери.

Фото: Mango

Читайте також: Як носити легінси, щоб виглядати стильно.

Також можна приглянути шкіряні легінси з розрізами з боків. Така модель гармонійно поєднуватиметься з туфлями на невеликому підборі, в'язаним светром і вкороченою шубою зі штучного хутра. Доповніть образ невеликою сумкою-клатчем.

Фото: ALIX

Також легінси зі шкіри та еко-шкіри можна поєднувати з різними сорочками. Одягайте чорні легінси, білу футболку, а зверху накиньте куртку-сорочку з об'ємними кишенями з хутра тедді.

Фото: RIVER ISLAND

Читайте також: Даша Квіткова показала трендовий фасон пальта, який буде модним у 2023 році.

Для весняних луків підберіть чорні шкіряні штани прямого крою, білий лонгслів або водолазку та куртку-косуху. Доповніть образ тонким ременем, місткою сумкою-шопером та черевиками-челсі.

Фото: DEADWOOD

У прохолодніші дні вдягайте легінси, теплий в'язаний светр молочного кольору, короткий пуховик і черевики-"мартінси" на грубій підошві.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант стильного луку бежеві легінси зі штучної шкіри, біла блуза, укорочена в'язана жилетка. Доповнять образ кросівки на масивній підошві та мініатюрна сумка.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору