Лайм

Лілія Ребрик, Анна Неплях та інші зірки показали, які уггі стали найбільшим трендом 2022 року

Урізноманітніть свій гардероб

Напередодні зими та перших морозів чимало модниць задумалися, яким теплим взуттям доповнити свій базовий гардероб. І якщо ви ще шукаєте ідеальну пару, пригляньте уггі на платформі. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх поєднують українські зірки та світові знаменитості.

Зазначимо, що уггі це взуття, виготовлене з овчини ворсом всередину і гладкою поверхнею назовні, з синтетичною або гумовою підошвою. На початку 2000-х такі чоботи стали модним трендом та культурним феноменом, вони були у гардеробі всіх світових селебріті. В останні роки мода на уггі стихла, а в 2022 року на набирає популярності нова модель на широкій платформі.

Популярна українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик стежить за модою та трендами та часто ділиться на своїй сторінці у соцмережі Instagram знімками як у повсякденних луках, так і в образах зі знімального майданчика. На одному з них вона позує якраз у трендовій моделі взуття.

Фото: instagram.com/ugg

Для розслабленого, але водночас стильного образу вона обрала світло-блакитні джинси мом, светр із високим горлом молочного відтінку та бежеву дублянку-авіатор. Свій лук вона доповнила уггами на платформі без задників із хутряними вставками, які ідеально підходять у тон до верхнього одягу.

Переглянути цей допис до Instagram

Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Українська модель та учасниця конкурсу краси "Міс Всесвіт-2021" Анна Неплях також склала з уггами на платформі стильний образ. Вона обрала взуття класичного чорного кольору та скомбінувала його з трикотажним костюмом. У тон до сірих широких штанів і светра з високим горлом вона одягла світло-сіру шапку, а доповнила лук білою сумочкою-клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Анна Нéплях Hanna Nepliakh (@neplyah)

Читайте також: Яке тепле взуття не варто купувати на зиму.

Одна з найбільш високооплачуваних моделей світу Джіджі Хадід також обирає таку модель взуття цього сезону. Щоб створити стильний лук, як у американської супермоделі, достатньо одягнути спортивний костюм насиченого бликитного відтінку, що складається з легінсів та толстовки, а також бежеві уггі на платформі.

Фото: instagram.com/ugg

Зазначимо, що уггі добре зігріють у найлютіші морози. Вибирайте моделі нестандартного кольору або з довгим ворсом.

Фото: instagram.com/ugg

Фото: instagram.com/ugg

З такою моделлю можна створити величезну кількість стильних луків та виділитися із сірої маси. Якщо за вікном тепла погода, надягайте білу водолазку, спідницю міні з деніму, тонкі капронові колготки, білі шкарпетки та бежеві уггі на платформі. Доповніть лук верхнім одягом із штучного хутра, наприклад, курткою-сорочкою "тедді".

Фото: instagram.com/ugg

Для прохолодної погоди підійде образ із широкими трикотажними штанами та светром чорного кольору, уггами та курткою-сорочкою з еко-хутра.

Фото: instagram.com/ugg

Також можна урізноманітнити образ з уггами на платформі яскравими розкльошеними брюками – у такому вигляді можна вирушити на вечірку або побачення.

Фото: instagram.com/ugg

Ще один варіант – уггі на платформі та шкіряні штани. Одягайте водолазку тілесного кольору, бежеву куртку-сорочка в стилі "тедді", штани з еко-шкіри коричневого кольору, а також уггі на платформі. Доповніть лук яскравим акцентом – мініатюрною оранжевою сумкою.

Фото: instagram.com/ugg

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору