Лайм

Маша Єфросиніна показала, які пуховики в моді зимою-2023: фото

Такий верхній одяг має бути в гардеробі кожної модниці

У зимовому гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів верхнього одягу, які можна носити в залежності від настрою, погодних умов та вибраних образів. І якщо ви вже приглянули на тепліші дні коротку дублянку, як у Лесі Нікітюк, зверніть також увагу на оверсайз пуховик. theLime вирішив розповісти, з чим його носить відома телеведуча, блогер і громадський діяч Маша Єфросиніна.

Як і чимало українських селебриті, Єфросиніна стежить за модою та має свій власний стиль. Вона часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram знімками як у повсякденних луках, так і образами зі зйомок та різноманітних заходів.

Так, днями вона опублікувала фото у ліфті у трендовому пуховику оверсайз. Телеведуча вибрала для себе масивну куртку з горизонтальною стібкою насиченого кольору кемел. Під такий верхній одяг вона одягла коричневі легінси, а доповнила образ класичною шкіряною сумкою.

Фото: instagram.com/stories/mashaefrosinina

Читайте також: Маша Єфросиніна та Даша Квіткова показали наймодніші фасони дублянок на зиму-2023.

Фасон оверсайз обрала собі й інша телеведуча – Лілія Ребрик. Її повсякденний лук складався з довгої моделі нижче коліна молочного відтінку з блискавками-застібками збоку, синіх джинсів та светра у кольорі електрик.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

А популярна українська співачка Джамала віддає перевагу довгим пуховикам оверсайз. Так, модель чорного кольору вона скомбінувала з білим светром на блискавці, широкими джинсами та кросівками на масивній підошві зеленого кольору.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Зазначимо, що такий трендовий фасон пуховика можна поєднувати як з повсякденними луками, так і з діловими (класичні штани, спідниця, блузи, піджаки), і спортивними образами (костюми на флісі та спортивне взуття).

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору