Лайм

Рожевий в тренді: який манікюр зробити на День святого Валентина-2023

Не бійтеся експериментувати з нейл-артами

Для багатьох дівчат похід у салон краси на зачіску чи манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили тигровий манікюр або зі світловідбиваючим лаком, цього разу урізноманітніть свої образи ніжним дизайном у рожевих тонах. theLime ділиться сміливими ідеями, які можна втілити в життя перед Днем усіх закоханих.

Для тих модниць, які не полюбляють химерних дизайнів, радимо зробити однотонний матовий манікюр ніжно-рожевого кольору. Таке покриття гарно виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях різної форми.

Фото: instagram.com/chepyrna_nails

Якщо ви вибрали глянсове покриття, урізноманітнити рожевий манікюр можна символікою Дня святого Валентина: невеликим серцем на одному з нігтів.

Фото: instagram.com/gobeautystudios_ua

Ще один варіант - зробіть напівпрозоре рожеве покриття, а на кінчик нігтя нанесіть дрібні шиммерні блискітки або часточки фольги. Виглядатиме дуже жіночно і стильно одночасно.

Фото: instagram.com/gobeautystudios_ua

Ще один варіант нейл-арту: покрийте частину нігтів одним відтінком рожевого, а другу - більш світлим або темним, і зробіть дизайн, використовуючи поталь (імітація сусального золота, тонкі шматочки фольги).

Фото: instagram.com/voan.nails.zp

Для тих, хто полюбляє класику, радимо зупинити свій вибір на оригінальному французькому манікюрі з рожевим кінчиком та невеликим серцем на честь Дня закоханих.

Фото: instagram.com/lily_an_nails

Якщо вам набридли нейтральні відтінки, зверніть увагу на насичений рожевий колір. Доповнити таке покриття можна блискітками та геометричними лініями контрастного кольору.

Фото: instagram.com/nail_zubkova

Читайте також: Топ-13 ідей стильного манікюру на День закоханих-2023.

Ще одне стильне поєднання – рожевий та білий. Доповнити такий дизайн можна контрастним стемпінгом – тобто перенести малюнок із трафарету за допомогою штампу, а також павутинкою.

Фото: instagram.com/nails_alina_g

На довгих нігтях мигдалеподібної форми можна створити безліч різноманітних дизайнів. Вибирайте рожевий відтінок як основний, а дизайн зробіть яскраво-червоним.

Фото: instagram.com/nails_rosya

Також можна покрити основну частину нігтя білим гель-лаком із шиммерними блискітками, а зверху нанести рожевим візерунок за допомогою стемпінгу або намалювати щось.

Фото: instagram.com/kseniaa_nail_

Найчастіше як акцент на тому, що це манікюр до Дня закоханих, вибирають малюнки сердечок та силуетів губ. Для цього майстер може використовувати як трафарети, так і самостійно зобразити їх від руки.

Фото: instagram.com/nata.beauty_

Ще один варіант для тих, хто не хоче манікюр із символікою Дня святого Валентина, – це хвилястий манікюр. Наносимо напівпрозоре бежеве або молочне покриття, а зверху робимо лінії рожевим відтінком.

Фото: instagram.com/_evika_nails_

А тим модницям, які хочуть вирізнятися з натовпу, радимо поєднати в одному манікюрі відразу кілька дизайнів. Покриваємо нігті яскраво-рожевим відтінком (фуксія), робимо за допомогою стемпінгу тигровий манікюр, а зверху – об'ємну абстракцію із золотим лаком та камінням. Покриваємо все зверху матовим топом.

Фото: instagram.com/ksyuartt

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору