Лайм

Манікюр зі світловидбиваючим лаком став великим трендом зими-2023: фото

Поекспериментуйте з таким нейл-артом

Для багатьох дівчат похід у салон краси на зачіску чи манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили японський, цього разно урізноманітніть свої образи манікюром зі світловідбиваючим лаком. theLime вирішив докладніше розповісти про цей тренд.

Світловідбиваючий гель-лак – це напівпрозоре, кольорове покриття з мерехтливими частинками у складі. У свою чергу частинки це мікроскопічні багатогранні фрагменти скла або пластику, які відбивають світло і створюють мерехтіння, але саме при штучному освітленні: під лампою, спалахом фотоапарата тощо. Зазначимо, що при денному світлі такий гель-лак дає ефект дрібного голографічного піску, який блищить цілком звичайно.

Фото: instagram.com/salon_marcenails

Такий нейл-арт гарно виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях. Якщо ви любите нейтральні відтінки, вибирайте сріблястий світловідбиваючий лак, а якщо більш насичені – золотаво-коричневий.

Фото: instagram.com

Якщо ви завжди робили світлі нігті на зиму 2023, можна поекспериментувати і вибрати яскравий відтінок світловідбиваючого гель-лаку, наприклад, синій, червоний, коричневий або чорний. При цьому мерехтливі частинки можуть бути контрастного кольору, наприклад, бірюзові на коричневому.

Фото: instagram.com/pinselstrich

Читайте також: Які кольори манікюру вибрати зимою 2023 року.

Ще один стильний варіант дизайну зробити на кожному нігті градієнтний перехід від одного кольору до іншого, а зверху нанести світловідбиваючий лак таким чином ми отримаємо нігті з незвичним мармеладним візерунком.

Фото: instagram.com/dutchlacquer

Також можна покрити декілька нігтів класичним чорним кольором, а іншу частину – лаком зі світловідбиваючими частинками. Особливо красиво такий дизайн виглядатиме на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: instagram.com/hafsa_nails.07

З таким гель-лаком можна створити безліч стильних дизайнів. Наприклад, покрити основну частину нігтя напівпрозорим відтінком, а кінчик – світловідбиваючим. Вийде оригінальний варіант французького манікюру.

Фото: instagram.com

Читайте також: Топ-12 ідей модного манікюру у головному кольорі 2023 року.

Ще один варіант – поєднати у манікюрі кілька дизайнів та технік. Основну частину нігтів покриваємо напівпрозорим покриттям та малюємо скошений кінчик білим – варіація французького манікюру. На декількох нігтях робимо градієнтний перехід від світлішого сірого до темнішого, а зверху наносимо світловідбиваючий гель-лак. Зверху ще можна нанести стемпінг – тобто перенести малюнок із трафарету за допомогою штампу.

Фото: instagram.com

Ще один варіант френча основну частину нігтя покриваємо світловідбиваючим гель-лаком, а кінчик виділяємо чорним кольором. Такий дизайн прикрасить навіть короткі нігті.

Фото: instagram.com/anastasia.dem_nails

Також світловідбиваючий манікюр гарно виглядатиме з матовим покриттям. Наносимо ніжно-рожевий відтінок, а світловідбиваючим виділяємо контур нігтя. Вийде сміливий та неординарний дизайн.

Фото: instagram.com/lina_lackiert

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору