Лайм

Джинси скіні вийшли з моди: що носити замість них у 2023 році

Поекспериментуйте зі своїми образами

Кілька років тому в гардеробі кожної модниці можна було знайти джинси скіні – вузькі штани, що щільно прилягають, з деніму з застібкою, бічними швами та кишенями. Однак зараз такий фасон вийшов з моди, і дівчата все частіше віддають перевагу джинсам прямого крою та широким штанам. theLime зробив для вас добірку з трендовими образами на кожен день.

Модель скіні щільно обтягує ногу по всій довжині, показуючи у подробицях усі вигини. Відповідно, цей фасон підходить тільки модницям з ідеальною фігурою та довгими ногами, оскільки такі штани підкреслюють не тільки всі переваги, але й недоліки. Замість вузьких джинсів на зиму-2023 краще вибрати джинси класичного прямого крою.

Фото: instagram.com/emilisindlev

Для повсякденних луків пригляньте широкі джинси класичного блакитного кольору. Одягайте їх із білою футболкою або лонгслівом, а зверху накиньте пальто оверсайз.

Фото: instagram.com/monikh

Якщо ви любите нестандартні образи, пригляньте укорочені широкі джинси із чорного деніму з високою посадкою. Одягайте чорний гольф-водолазку та коротке пальто з широким коміром у відтінку кемел. Доповніть лук ботильйонами зі шкіри пітона та класичною сумкою.

Фото: pinterest.com

Також на піку популярності широкі джинси із накладними кишенями – карго. Такий трендовий фасон можна поєднувати з водолазками та светрами, а взуття та аксесуари вибрати залежно від погоди та настрою.

Фото: instagram.com/marina_torres

Джинси карго ідеально виглядають із базовими футболками. Доповніть образ ботильйонами на невисоких підборах, а зверху накиньте жакет.

Фото: pinterest.com

Читайте також: На замітку модницям: Даша Квіткова показала, як носити широкі джинси та виглядати жіночно.

Також широкі джинси з високою лінією талії можна носити з укороченими топами та лонгслівами. Доповніть образ бейсболкою, рюкзаком та зручним взуттям.

Фото: instagram.com/claire_most

З такою моделлю можна створити стильний лук, який підійде як для романтичного побачення, так і для походу в офіс (якщо у вас на роботі немає суворого дрес-коду). Одягайте широкі джинси, базовий лонгслів або ошатну блузу, а також взуття з вузьким носком. Доповніть образ маленькою сумкою. Зверху можна накинути жакет, куртку-косуху або стильну сорочку з картатим принтом.

Фото: instagram.com/alyssainthecity

Фото: instagram.com/lucywilliams02

Фото: instagram.com/smythsisters

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості