Лайм

Який манікюр найкраще виглядає на коротких нігтях: 8 модних ідей

З таким нейл-артом ви завжди будете у центрі уваги

Для багатьох дівчат похід у салон краси на зачіску чи манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І навіть якщо ви власниця коротких нігтів, не варто зневірятися. Можна зробити класичний манікюр у чорно-червоній гамі або урізноманітнити їх сміливим дизайном. theLime ділиться ідеями нейл-арту для коротких нігтів.

Якщо ви віддаєте перевагу світлим відтінкам, зверніть увагу на молочний манікюр. Покрийте нігті щільною базою або ж безбарвною, а поверх неї нанесіть свій улюблений відтінок білого.

Фото: instagram.com/elynails_gm

Якщо ви хочете виділятися, розбавте однотонне сіро-бежеве покриття блискітками. Ви можете нанести їх тільки біля основи нігтя на кількох пальцях або на кінчик. Як варіант – можна вибрати більш насичений основний колір та сріблясті або золотисті блискітки.

Фото: instagram.com/elynails_gm

Ще один трендовий дизайн вельветовий манікюр. Особливість такого нейл-арту полягає в тому, що покриття виходить сяючим і переливається різними відтінками. Вибирайте яскравий колір або нюдовий.

Фото: instagram.com/babybambinails

Читайте також: Топ-11 варіантів ніжного весняного манікюру, який варто спробувати цього року.

А тим модницям, які скучили за зиму за яскравими барвами, радимо зробити незвичний різнобарвний френч. Основу нігтя покриваємо напівпрозорою базою, а на кожен кінчик наносимо новий відтінок.

Фото: instagram.com/nastynailss_

Ще одне сміливе рішення для коротких нігтів – манікюр френч омбре. Це нова техніка, яка включає створення м'якого градієнта по центру нігтів, що переходить від темнішого відтінку до більш світлого, що дозволяє дизайну дзеркально відбиватися на кінчику френча. Такий варіант манікюру підійде під будь-який образ.

Фото: instagram.com/beautifilenails_bytara

Якщо ж ви віддаєте перевагу темнішим відтінкам, зробіть шоколадний манікюр. Ви можете вибрати відтінки мокко і карамелі або червоного дерева або ж кілька схожих кольорів в одній гамі.

Фото: instagram.com/beauty.by.jordon

Завжди безпрограшний варіант – це нюдові відтінки манікюру. Урізноманітнити такий лаконічний дизайн можна за допомогою стемпінга – тобто перенести малюнок з трафарету за допомогою штампу, або наклейки.

Фото: instagram.com/nails_by_larisaboros

Читайте також: Чорний манікюр – стильна класика: як його урізноманітнити у 2023 році.

А тим, хто часто не може вибрати один колір для покриття, радимо зробити градієнтний манікюр. По суті, це плавний перехід від одного кольору до іншого, межі якого розмивають за допомогою спеціального спонжу. Градієнтний манікюр ще називають ефектом омбре.

Фото: instagram.com/theouthouse_bykelly

  • Раніше ми розповіли, як виглядають скляні нігті – оригінальний манікюрний тренд 2023 року.
  • Читайте також на theLime, чому сірий манікюр – це зовсім не нудно і якими дизайнами прикрасити нігті в такому відтінку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно