Лайм

Топ-6 ідей модного червоно-чорного манікюру на короткі та довгі нігті

Знайдіть для себе найкращий варіант

Ніжний нюдовий манікюр традиційно користується великою популярністю серед модниць, і в 2022 він актуальний як ніколи. Але бувають випадки та настрій, коли нігті хочеться оформити більш виразно. Червоний та чорний кольори лаку для цього підходять найкраще: вони акцентні, стильні та добре поєднуються один з одним. theLime підібрав для вашого натхнення кілька дизайнів, які можна повторити цієї осені.

Червоно-чорний манікюр з тваринним візерунком

У 2022 році анімалістична тема в нейл-арті вважаються трендом, тому сміливо замовляйте у майстра червоно-чорні нігті з малюнком зебри, леопарда або навіть сонечка.

Читайте з цієї теми: Як виглядає наймодніша форма нігтів 2022 року: тренди манікюру з фото.

Фото: instagram.com/magdula.es/

Мультяшний манікюр

Для такого дизайну використовують матові лаки червоного, чорного та білого кольорів. Він створює ілюзію мультяшності і особливо вдало виглядає на довгих і середньої довжини нігтях.

Фото: instagram.com/diamondshine.beauty/

Фото: instagram.com/knot.nails/

Фото: instagram.com/indigodistributor_sara/

Осінній манікюр

Чорний, червоний, коричневий, бордовий, рудий – кольори пізньої осені, і в нейл-арті їх можна поєднувати найкреативнішими способами. Наприклад, ви можете покрити чотири нігті на руці лаком одного кольору, а один оформити як справжній витвір мистецтва – з градієнтом та квітковим візерунком.

Читайте на тему: Топ-5 антитрендів у манікюрі: який дизайн нігтів зараз не в моді.

Фото: instagram.com/rubin_nailart/

Кольоровий френч

Кольоровий французький манікюр, коли кінчик нігтя покривають кольоровими лаками замість білого, користується популярністю вже котрий сезон поспіль. Восени 2022 року він залишається в моді, і з червоним або чорним кольорами виглядає дуже ефектно (особливо перед Хелловіном).

Фото: instagram.com/amanda.sudolll/

Фото: instagram.com/nailsby_justyna/

Матовий манікюр

Тим, хто не любить експериментів і в усьому віддає перевагу класиці, підійде однобарвний матовий манікюр у червоному, чорному або бордовому кольорах.

Фото: instagram.com/nailsbeauty_star/

Манікюр-градієнт

Червоний і чорний кольори добре змішуються в градієнті, і такий дизайн нігтів однаково вдало виглядатиме на коротких і довгих нігтях. Зробити градієнтними можна на одному нігті, а решту покрити одноколірним лаком або прикрасити мінімалістичним малюнком.

Фото: instagram.com/oksanakozak_nails/

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати