Лайм

Куртки тедді будуть модними весною-2023: як виглядають трендові фасони

Придивіться для своїх образів стильну новинку

Напередодні весни багато модниць зайнялися оновленням гардеробу. У ньому зазвичай особливе місце займають куртки, адже їх легко комбінувати в образах різних стилів. І якщо ви вже приглянули трендовий бомбер або джинсову куртку, зверніть також увагу на модель зі штучного хутра тедді. theLime докладніше розповідає, які фасони та забарвлення вибрати цього сезону.

Зазначимо, що пальто тедді увійшли в моду ще в 2013 році, коли італійський бренд Max Mara представив затишну плюшеву модель. Цей вид одягу ще називають "шубою тедді", оскільки візуально такі вироби схожі на популярних плюшевих ведмедиків тедді. А наймоднішим верхнім одягом весни 2023 стане куртка тедді.

Куртка-сорочка з накладними кишенями

Навесні погода досить мінлива, тому у вашому гардеробі має бути утеплена куртка-сорочка з накладними кишенями. Носити її можна як із гольфом-водолазкою, укороченими джинсами та зручними кросівками, так і з сукнями міді та черевиками-челсі.

Фото: ugg.com

Фото: ugg.com

Куртка на блискавці

Якщо ви любите практичність, вибирайте фасон на блискавці. Така куртка тедді має прямий крій і під неї можна вдягнути теплий светр або гольф. Доповніть образ широкими брюками та зручними кедами.

Фото: hm.com

Читайте також: Плащі тренч - модна класика 2023: які фасони будуть найбільш актуальними навесні.

Укорочена куртка з капюшоном

Якщо ви любите укорочені речі, плюшева куртка з капюшоном – це той верхній одяг, який має бути у вашому гардеробі навесні 2023. Носити його можна з топами і спортивними штанами, а також кросівками-хайтопами.

Фото: aloyoga.com

Куртка оверсайз із заниженою лінією плечей

Така модель сподобається прихильницям стилю оверсайз. Куртка декорована елементами зі штучної шкіри, має занижену лінію плечей, відкладний комір та імітацію накладних кишень. Цей верхній одяг можна поєднувати з водолазками, блузками та жилетами, створюючи багатошарові образи.

Фото: revolve.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору