Лайм

Широкі штани-парашути - тренд 2023 року: як вони виглядають

Надихніться свіжими ідеями

Штани-парашути - один із найбільших трендів 2023 року, тому зовсім не дивно, що його активно використовують як авторитетні стилісти та зірки, так і модні інфлуенсери.

Штани мають вільний крій, вони зроблені з із шарудливої тканини, а їхній фасон може нагадувати парашут - саме тому вони мають таку назву. При цьому річ є не лише ефектною, але й дуже зручною: її сміливо можна використовувати як для повсякденного гардеробу, так і для більш особливих випадків. Детальніше про те, з чим комбінувати штани-парашути та як урізноманітнити образ - читайте далі.

Фото: pinterest

Якщо хочете створити базовий лук, який підійде для багатьох випадків, з'єднайте штани із базовою футболкою чорного чи білого кольору. Додайте зручне спортивне взуття.

Фото: pinterest

Також можна створити аутфіт з додаванням класичної сорочки - таке рішення дозволить зробити спокійний образ, який згодиться для багатьох випадків.

Фото: pinterest

Якщо хочете виглядати яскраво, скомбінуйте штани з підборами, масивною сумкою та джемпером. Однак не надягайте його, а накиньте на плечі поверх футболки. Безперечно, ви матимете приголомшливий вигляд, який не залишиться без уваги.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Джинси скінні стали антитрендом: чим замінити їх весною і літом 2023 року.

Також з'єднати модну річ можна з подовженим піджаком та спортивним взуттям. Наприклад, як показано на фото нижче:

Фото: pinterest

Ще один варіант, який допоможе поекспериментувати та втілити модні ідеї в життя, поєднати штани з об'ємним светром яскравого кольору. Це виглядатиме дещо недбало на перший погляд, проте тренди говорять нам про те, що подібні вбрання викликають захват у модниць.

Фото: pinterest

Наступний можливий варіант - поєднати штани-парашути із топом, накидкою та спортивним взуттям. У такому випадку вдасться продемонструвати фігуру.

Фото: pinterest

Також можна зробити безпрограшний варіант: одягнути модні штани та спортивну кофту базових відтінків. Завершити образ можете зручними кедами, розпущеним волоссям та сумкою середніх розмірів.

Фото: pinterest

Літній варіант стильного аутфіту: замість закритого взуття обирайте шльопанці. Таким чином у вас вийде розслаблений та зручний образ, який чудово підійде на кожен день.

Фото: pinterest

Ще один лук, який підходить для більш прохолодних днів, - носити штани парашути із косухою та зручним взуттям. Таке поєднання виглядає ефектно та дозволить вам продемонструвати власне відчуття стилю.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно