Лайм

Ідеї ніжного манікюру на короткі нігті: які кольори та дизайни обрати

Беріть собі на замітку

Літо – час для сміливих експериментів. І якщо ви вже робили стриманий мінімалістичний дизайн у сірих відтінках або чорно-білий манікюр, цього разу підберіть щось у світлих відтінках. theLime зробив для вас добірку з варіантами ніжного манікюру на короткі нігті.

Тілесний манікюр

Нюд або, як його ще називають, тілесний манікюр безпрограшний варіант покриття, оскільки підходить для будь-якої довжини та форми нігтів. Такий нейл-арт завжди виглядає дорого та розкішно. Можна зробити такий ніжний манікюр із легким рожевим відтінком або урізноманітнити стемпінгом тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Фото: instagram.com/irinails

Фото: instagram.com/deshchenko.nails

Фото: instagram.com/deshchenko.nails

Фото: pinterest.com

Світловідбиваючий манікюр

Світловідбиваючий гель-лак – це напівпрозоре, кольорове покриття з мерехтливими частинками у складі. У свою чергу частинки це мікроскопічні багатогранні фрагменти скла або пластику, які відбивають світло і створюють мерехтіння, але саме при штучному освітленні: під лампою, спалахом фотоапарата тощо. Зазначимо, що при денному світлі такий гель-лак дає ефект дрібного голографічного піску, який блищить цілком звичайно.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: instagram.com/2_s_studio

Фото: instagram.com/mazor.nailszone

Рожевий манікюр

Багато модниць віддають перевагу влітку яскравим відтінкам, тому якщо ви не знаєте, який манікюр зробити на короткі нігті – спробуйте рожевий. Ви можете покрити нігті на одній руці світлішим відтінком, а на другій темнішим. Або зробити дизайн з ефектом омбре і стемпінгом або з імітацією тваринного принта, виконаного в рожевих кольорах. А якщо не любите різні дизайни, просто накрийте матовим топом.

Фото: instagram.com/salon_granat

Фото: instagram.com/deshchenko.nails

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Майстер манікюру створює на нігтях справжні шедеври: добірка яскравих дизайнів.

Манікюр перепелине яйце

Дизайн під назвою "перепелине яйце" це однотонне покриття, прикрашене дрібними крапками, що імітують шкаралупу перепелиних яєць. При цьому на кожному нігтику може бути інший колір лаку такий тандем райдужного і "перепелиного" нейл-арту виглядає яскраво та оригінально, тому обов'язково беріть його на замітку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Пастельний манікюр

Також можна зробити манікюр у пастельних кольорах. Пастельні кольори – це неяскраві та м'які відтінки. Справа в тому, що слово "пастельний" (pastel від італ. pastello, зменшувальне від pasta "тісто") походить від "пастель" тобто крейди, які мають ніжні відтінки.

Це бліді похідні відтінки від хроматичних кольорів (тобто всіх кольорів, крім білого, чорного і сірого). Будь-який колір насиченого відтінку має такий різновид – для цього достатньо додати до нього білий або блідо-жовтий колір.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Френч на короткі нігті

Класичний французький манікюр або, як його ще називають, френч – один із найпоширеніших та найпопулярніших видів дизайну нігтів. Він виглядає так: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя за формою півмісяця наноситься білий колір. Останнім часом модниці експериментують із варіаціями френча: із хромованими кінчиками, квітковий френч, неоновий френч тощо.

Фото: pinterest.com

Фото: instagram.com/nailstampingqueenuk

Фото: instagram.com/ljc_nails

Фото: instagram.com/paintedby_carolyn

Цікаві новини для вас:

  1. Чому розшаровуються нігті та як вирішити цю проблему: поради експертів.
  2. Блакитний манікюр – головний тренд літа 2023 року: добірка модних дизайнів.
  3. Літо – час яскравих нігтів: ідеї модного манікюру, який порадує своїм виглядом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору