Лайм

Блакитний манікюр - головний тренд літа 2023 року: добірка модних дизайнів

Актуальні відтінки та малюнки, які прикрасять ваші нігті

У кожному сезоні є свій трендовий відтінок, і далеко не завжди тенденції складаються так, як спрогнозував інститут кольору Pantone. Влітку 2023 року фаворитом модниць став блакитний, і ці вподобання проявляються у манікюрі.

Фото: Pinterest

Модні відтінки блакитного лаку можуть змінюватись від яскравих та сміливих до м'яких та пастельних, пропонуючи широкий спектр варіантів на будь-який смак та випадок. Деякі популярні варіанти включають кобальтовий, небесно-блакитний, блакитний металік або мерехтливий синій. Також у 2023 році в моду повернувся манікюр "котяче око", і в блакитному кольорі він виглядає розкішно.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Читайте також: Який манікюр зараз у тренді: добірка актуальних кольорів та дизайнів.

Блакитні нігті можна прикрасити за допомогою різноманітних дизайнів. Такі техніки, як омбре, хром, мармур, абстрактні лінії, квіткові мотиви, блискучі акценти або серця можна використовувати для створення унікального манікюру.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Блакитний – універсальний колір, який можна поєднувати з різними додатковими відтінками. Деякі популярні комбінації включають блакитний зі срібним, білим, золотим, чорним, рожевим або жовтим. Експериментуючи з поєднаннями кольорів, ви можете додати глибину і візуальну привабливість вашому дизайну нігтів.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Читайте також: Літо – час яскравих нігтів: ідеї модного манікюру, який порадує своїм виглядом.

Блакитний лак добре виглядає на нігтях різної форми і довжини. Віддаєте перевагу коротким закругленим нігтям або довгим загостреним - тенденцію можна адаптувати до вашого індивідуального стилю.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Блакитні нігті підходять для різних випадків та умов: повсякденної діяльності, прогулянок, особливих заходів або навіть весілля, залежно від вибраного відтінку та дизайну. Темніший синій може створити витончений і елегантний вечірній образ, а світліший відтінок - грайливу і веселу атмосферу літа.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Раніше ми розповідали, як самостійно зняти нарощені нігті: покрокова інструкція без салонних інструментів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини