Лайм

Манікюр з камінчиками – розкішний тренд літа 2023 року: добірка модних дизайнів

Такий нейл-арт підійде як для святкового заходу, так і на кожен день

Для багатьох дівчат похід у салон краси на різні процедури, стрижку, манікюр та педикюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили блискучий голографічний манікюр, цього разу прикрасьте нігті камінчиками. theLime ділиться з вами ідеями такого нейл-арту.

Якщо ви любите стриманий однотонний манікюр, можна покрити нігті тілесним відтінком або, як його ще називають, нюдовим, а основу кожного прикрасити невеликим камінчиком. Виглядатиме дуже стримано, але в той же час стильно.

Фото: pinterest.com

Також можна поєднати в одному манікюрі два нейл-арти: омбре та камінці. Манікюр омбре – це техніка дизайну нігтів, яка включає змішування двох або більше кольорів для створення ефекту градієнта. Як правило, використовувані кольори відносяться до однієї кольорової гами зі світлішим відтінком біля основи нігтя і поступовим затемненням до кінчика.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант прикрасити камінням класичний французький манікюр, коли нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя формою півмісяця наносять білий колір.

Фото: pinterest.com

Також можна зробити незвичний дизайн із градієнтом, покривши кожен ніготь схожим відтінком гель-лаку. Доповнити його можна маленькими камінчиками на одному або кількох нігтях.

Фото: pinterest.com

Ще один незвичний варіант дизайну – покрити нігті напівпрозорим лаком із шиммерними блискітками, а зверху прикрасити камінчиками різного розміру та кольору.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Ідеї ніжного манікюру на короткі нігті: які кольори та дизайни вибрати.

Якщо ви любите виділятися з натовпу – зробіть незвичний френч із рожевим кінчиком, а один ніготь повністю покрийте камінням.

Фото: pinterest.com

Як варіант зробіть яскраво-рожевий манікюр, а один ніготь прикрасьте зображенням квітки, серединку якої можна декорувати невеликим камінчиком.

Фото: pinterest.com

Також влітку на засмаглій шкірі рук гарно виглядатимуть коралові відтінки гель-лаку. Доповніть такий манікюр 2-3 камінчиками на одному нігті.

Фото: pinterest.com

Також можна покрити кілька нігтів сірим гель-лаком, а решту – насиченим сріблястим з блискітками. А доповнити дизайн непомітними камінчиками.

Фото: pinterest.com

Також у тренді – різні варіації френчу з різнокольоровими кінчиками. Такий дизайн також можна доповнити одним або декількома камінчиками на кожному нігті.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Який манікюр обирають Дорофєєва, Квіткова та інші українські знаменитості: фото.
  2. Які речі ніколи не виходять із моди: 10 прикладів нестаріючої класики.
  3. Відкриті плечі та поділ із рюшами: Леся Нікітюк та Даша Квіткова показали, які сукні зараз у моді.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору