Лайм

Відтінки кави та вина: які кольори нігтів будуть модними цієї осені

Розфарбуйте сірі будні

Кожна дівчина хоче бути стильною та привабливою, незважаючи ні на що. Напередодні першого осіннього місяця багато модниць задумалися про те, яким дизайном нігтів урізноманітнити свої луки. І якщо ви вже робили молочний манікюр, цього разу поекспериментуйте із насиченими відтінками. theLime зробив для вас добірку з трендовими кольорами.

Читайте також: Найкращі кольори для осіннього манікюру: добірка модних ідей.

Червоний

Без сумніву, червоні нігті завжди будуть у тренді завдяки своїй практичності та привабливості. Майстри нігтьового сервісу відзначають, що цей відтінок приголомшливо виглядає на нігтях будь-якої форми та довжини.

Яскраво-вишнево-червоний завжди є класикою, і він відмінно підходить для манікюру в останній місяць літа, перш ніж настане осінь. А червоний відтінок, що нагадує глянсове карамельне яблуко, – чудовий спосіб перейти в осінь.

Фото: instagram.com/paintedbyjools

Винний

Лаки винного кольору, як і червоні, ідеально підходять до створення шикарного образу. На осінь можна вибрати глибокі бордові відтінки, які межують із чорним. Такий манікюр гарно виглядатиме на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: instagram.com/nailsbyalsn

Ліловий

Рожевато-ліловий досить спокійний і приглушений, щоб створити унікальний манікюр. Такий відтінок гарно виглядатиме на коротких натуральних нігтях.

Фото: instagram.com/lovefreshpaint

Читайте також: Червоний колір - головний тренд осені 2023 року: ідеї модного манікюру.

Відтінки коричневого

Для осінніх образів також можна вибрати коричневі відтінки, які варіюються від бежевого до глибокого тону грунту. Такі кольори чудово виглядають як із глянсовою поверхнею, так і з матовою.

Фото: instagram.com/pop_polished

Відтінки зеленого

Зелений колір гель-лаку був популярним серед модниць навесні та влітку і продовжує залишатися серед модних трендів. Ви можете вибрати яскраві та сміливі або приглушені.

Фото: instagram.com/glosslab

Фото: instagram.com/glosslab

У моді також відтінки моху та смарагду, що нагадують лісову підстилку. Якщо ви шукаєте новий, глибший колір лаку, не чорний і не винний, спробуйте темніший зелений відтінок, який обов'язково поєднуватиметься восени з улюбленими затишними трикотажними виробами.

Фото: instagram.com/harrietwestmoreland

Помаранчевий

Насичений помаранчевий колір у багатьох асоціюється з літом, однак восени він залишається в трендах. Звичайно, осінь ідеально підходить для меланхолійних кольорів, але цей сезон також пропонує низку сміливих варіантів, натхнених зміною кольору листя.

Фото: instagram.com/nailsbymh

Цікаві новини для вас:

  1. Який вигляд має смокінговий манікюр – тренд 2023 року, на який надихнула Дженніфер Лопес: фото.
  2. Прозорий лак або блискуче тілесне покриття: як виглядає найбільший тренд манікюру 2023 року.
  3. Нігті у стилі "Барбі": добірка модного манікюру у рожевих відтінках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору