Лайм

Пальто тедді - фасон, який не виходить із моди: як виглядає осінній тренд 2023 року

Зробіть цю холодну пору року затишною

Пальто тедді – тренд, який впевнено тримається на піку популярності, хоч і з'явився у модному світі ще у далекому 2013 році. Саме тоді італійська марка Max Mara презентувала плюшевий верхній одяг, який сподобався модницям і, як бачимо, не набридає їм і сьогодні. У 2023-24 роках затишна модель представлена у різноманітних кольорах та відтінках, і кожна зможе знайти щось для себе, підібравши під свій стиль.

Пальто тедді можна впізнати за м'яким та пухнастим матеріалом, який за своєю структурою нагадує шерсть ведмедя - звідси і походить назва "тедді". Така річ у багатьох асоціюється із ретро-стилем, але, як вже не перший рік доводять затяті модники та модниці, вона є універсальною. Фасон такого пальта має вільний крій та великий комір, що ідеально підходить для холодної пори року.

Читайте також: Даша Квіткова показала джинсовий тренд, який став абсолютним хітом 2023 року.

Фото: pinterest

Поєднувати цей верхній одяг можна як з класичними діловими образами, так із більш простими. Часто його носять з джинсами, зручними черевиками, брюками та базовими сорочками. Ідеї повсякденних, а також більш святкових аутфітів можете побачити далі на сторінці.

Фото: pinterest

Пастельні базові тони

Молочний, тілесний, шоколадно-коричневий чи світло сірий - ці кольори залишаються на піку популярності і дозволяють доповнити більшість образів. Можна створити безліч багатошарових вбрань, які підійдуть для різних випадків.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на тему: Які шапки вийшли з моди у 2023 році: забудьте про стрази і великі помпони.

Яскраві відтінки

Якщо прагнете виділитися з натовпу та заявити про себе оточуючим, оберіть щось сміливе - на кшталт рожевого, синього чи фіолетового. Головне у такому випадку: не переборщити з іншими деталями та обрати для іншої частини образу речі більш приглушених тонів.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Тедді з поясом

Така модель виглядає доволі стильно і дозволяє підкреслити лінію талії. Її вдало доповнить сумка класичного крою, а також чоботи чи черевики на підборах.

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Які модні фасони штанів найбільше пасують повним жінкам: фото.

Тедді з акцентними деталями

Це можуть бути масивні кишені, виконані в іншому кольорі, чи, наприклад, декорування виробу лаконічними ґудзиками. Приклади таких моделей можете побачити далі:

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно