Лайм

Які модні фасони штанів найбільше пасують повним жінкам: фото

Знайдіть кілька вдалих ідей

Кожен тип фігури потребує підбору вдалого вбрання, яке допоможе підкреслити зовнішність. Так, далі ми розповімо про те, на які моделі штанів варто звернути увагу жінкам з фігурою плюс-сайз.

Читайте також: Який одяг підходить жінкам з широкими стегнами: 5 модних порад.

Фото: plus size clothing

Штани прямого крою

Така річ базових кольорів дозволить виглядати вишукано та не боятися при цьому модних експериментів. Брюки даного фасону зручні тим, що вдало підкреслюють лінію талії, а темні відтінки візуально роблять зону стегон меншою. Комбінувати їх можна з універсальними футболками, сорочками та светрами.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Штани з кишенями

Це можуть бути джинси чи одяг з іншого матеріалу, і головна його особливість у тому, що він має ефектні кишені у зоні стегон, а також просторі кишені зверху. Ця деталь робить річ цікавою та дозволяє закцентувати увагу на ніжках.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Штани із зав'язками

Якщо бажаєте відмовитись від кльошу, проте пр цьому хочете почуватися комфортно, спробуйте модель штанів із зав'язками. В чомусь вони можуть нагадувати спортивні штани, але виглядають більш вишукано і дозволяють приміряти різні варіанти взуття: від кедів та кросівок до черевиків зі шнурівкою чи навіть босоніжок.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Фешн-блогерка показала, як виглядають наймодніші спідниці на осінь 2023 року: фото.

Широкі штани

Це - хіт 2023 року, і жінки з фігурою плюс-сайз можуть знайти для себе багато різноманітних варіантів. Річ є базовою і дозволяє не обмежуватися лише одним стилем в одязі, а поєднувати між собою різні, не перший погляд несумісні комбінації.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Укорочені джинси

Модель, яка візуально витягує силует та робить його стрункішим. Зверніть увагу на штани темних відтінків, які сміливо можна поєднувати з класичними білими кросівками та подовженими сорочками.

Фото: pinterest

Штани з високою посадкою

Це можуть бути спортивні штани приємного базового кольору, які відмінно доповнять черевики на грубій підошві, довге пальто та гольф чорного чи білого відтінку. На повній фігурі така модель виглядає гармонійно та не перевантажує образ.

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Стиліст назвала модну помилку, яка візуально робить жінок старшими і повнішими.

Шкіряні штани

На фото нижче ви можете побачити варіант штанів із резинкою – виглядає вишукано та дає можливість підкреслити зовнішність. Не забудьте також про правильно підібране взуття, верхній одяг (якщо це холодна пора року) та лаконічні аксесуари.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно