Лайм

Який одяг візуально повнить фігуру: про це варто знати кожній жінці

Ці речі краще замінити на більш підходящі

Замаскувати зайві кілограми можна за допомогою правильно підібраного одягу, і далі ми розповімо про те, від яких речей краще відмовитись, аби візуально не виглядати повніше. Перелік такого одягу, а також детальні пояснення - знайдете на сторінці нижче.

Читайте також: Ідеї красивого манікюру на осінь в наймодніших кольорах 2023 року: фото.

Фото: pinterest

Вузький пояс

Тут важливо вдало використовувати його, аби він підкреслював фігуру та ваші пропорції, а не навпаки, зробив талію візуально більшою. Повним жінкам експерти ресурсу Petite Dressing радять відмовитися від тонких ремінців.

Фото: pinterest

Світшоти оверсайз

Це доволі популярний тренд, який подобається багатьом. Проте варто пам'ятати, що він виглядає візуально важким, тому його варто комбінувати з речами, які будуть більш обтислими та підкреслюватимуть фігуру.

Фото: pinterest

Об'ємні светри

Це ще одна річ, яка залишається доволі актуальною, але вона також виглядає громіздкою та візуально додає об'єму. Якщо виріб ще й має довгі рукави, то ситуація стає ще гіршою. Тому при виборі невимушеного простого крою варто звернути увагу, аби він личив саме вам.

Фото: pinterest

Громіздке взуття

Масивне, надто важке взуття притягує погляд до тіла та надає йому більш стягнутий вигляд. Натомість краще обирати більш пропорційні моделі, які личитимуть до образу та дозволять почуватися легко і комфортно.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Стилістка назвала предмет одягу, який варто мати жінкам після 50 років: фото.

Обтислі сукні

Одяг, який надто прилягає до тіла, може призвести до того, що створить небажаний акцент в зоні живота чи талії. Тому, якщо потрібно заховати деякі ділянки, підберіть відповідний одяг, аби візуально виглядати стрункіше.

Фото: pinterest

Укорочені топи

Це ще одна річ, яка залишається бажаною у гардеробі багатьох жінок, проте вона підходить далеко не всім. Якщо ви невисокого зросту і хочете оголити живіт, придивіться, щоб одяг не псував візуально пропорції та не укорочував ваш силует.

Фото: pinterest

Куртки оверсайз

Такий крій, хочете ви того чи ні, в одну мить змусить вас виглядати більшими, аніж ви є насправді. Тому краще обирати річ такого крою, який більш-менш щільно буде пролягати до тіла.

Фото: pinterest

Яскраві кольори та візерунки

Це вдалий спосіб, аби самовиразитись та поекспериментувати зі стилем, але часто такі рішення призводять до того, що фігура здається більш повнішою, як і сам силует. Це не означає, що потрібно відмовлятись від принтів, але слід переконатися у тому, що вони не перевантажують образ та ваш вигляд в цілому.

Фото: pinterest

Напівпрозорі тканини

Вони також можуть створити не той ефект, якого ви прагнули. Речі з такого матеріалу підходять лише для певних випадків: вечірок, днів народжень чи інших особливих подій. На кожен день такі вироби не обирати не слід, оскільки це виглядатиме не зовсім доречно.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно