Лайм

Ідеї красивого манікюру на осінь в наймодніших кольорах 2023 року: фото

Знайдіть найкращий варіант для себе

Восени 2023 року простежується кілька ключових трендів у нігтьовому дизайні. У моді гострі нігті-стилети, форма "балерина", коричневі відтінки лаку, які часто поєднують у манікюрі "шоколадне асорті". Але кожній жінці хочеться бути унікальною, не відстаючи при цьому від актуальних тенденцій. TheLime знайшли ідеї для манікюру, які ще не встигли набриднути навіть найдосвідченішим модницям.

Читайте також: Сірий манікюр – це зовсім не нудно: які дизайни та відтінки в моді у 2023 році.

Тренд на коричневий манікюр можна реалізувати у вигляді актуального френча, у якому основу нігтя покривають матовим лаком, а кінчик - глянсовим. Підкреслити унікальний дизайн та зробити його розкішним допоможе золота хромована окантовка.

Фото: https://www.instagram.com/curedbyjae/

Золоті елементи повернулися до нігтьових трендів восени 2023 року. Майстри нейл-арту використовують фольгу в поєднанні з нюдовою основою, створюючи ефект старовинної позолоти, що обсипалася.

https://www.instagram.com/aleksandrawos_indigoedu/

Золота фольга може красиво доповнити осінній манікюр у відтінках какао чи шоколаду. Додавши малюнки рослин та квітів, ви зробите нігті ще більш унікальними.

https://www.instagram.com/moncsinails_/

https://www.instagram.com/thedailynailofficial/

Фото: https://www.instagram.com/amberjhnails/

Читайте також: Чорний манікюр – стильна класика: як його урізноманітнити у 2023 році.

Восени 2023 року у моді прості геометричні фігури на нігтях. Щоб такий манікюр не був надто нудним, майстер може розбавити його акцентними вкрапленнями золотої фольги.

Фото: https://www.instagram.com/_by_shelley/

Золотий лак можна нанести на кінчики нігтів, додавши об'ємні елементи із 3D-ефектом. Втім, класичний френч із золотими кінчиками нігтів теж виглядає красиво та розкішно.

Фото: https://www.instagram.com/amberjhnails/

Фото: Instagram

Модні золоті елементи можна вводити і в дизайни з абстрактними малюнками на нігтях. Так ви перетворите свій манікюр на витвір сучасного мистецтва.

Фото: https://www.instagram.com/bysarahnailartist/

Тваринні принти посіли чільне місце серед трендів нейл-арту 2023 року. Не обов'язково розмальовувати всі нігті реалістичними "шкурами" тварин. Достатньо покрити пару нігтів актуальним черепаховим, тигровим або іншим малюнком на власний смак.

Фото: https://www.instagram.com/nails.by.iz_/

Фото: https://www.instagram.com/meganrnails/

Якщо у вас короткі нігті, використовуйте акуратну графічну комбінацію модних кольорів манікюру: коричневого, бордового, бежевого, рудого.

Фото: https://www.instagram.com/thedailynailofficial/

В 2023 нігті BIAB стали популярною альтернативою гель-лаку. Дізнайтесь, як роблять цей манікюр.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею