Лайм

Пухнасті та затишні: як виглядають наймодніші светри на зиму 2024 року

Урізноманітніть свої луки

Морозна зима потихеньку вступає у свої права, а це означає, що настав час ще більше утеплитися. І якщо ви вже підібрали варіанти стильного взуття, пригляньте фасони модних светрів цього сезону. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх носити, щоб бути в тренді.

Читайте також: Які светри будуть модними цієї зими: фото трендових фасонів 2023-2024 років.

Для повсякденних луків радимо приглянути светр сіро-молочного відтінку у велику в'язку з косами. Поєднувати його можна як із джинсами та брюками, так і зі спідницями. Доповніть образ грубими черевиками та короткою дублянкою-авіатором і вирушайте у справах.

Фото: massimodutti.com

Ще один варіант на кожен день – светр-водолазка з високим горлом насиченого шоколадного відтінку. Така річ гарно виглядатиме з класичними блакитними джинсами, уггами та пуховиком.

Фото: thereformation.com

Для походу в кіно або на шопінг із подругами пригляньте джемпер із круглим вирізом та об'ємними рукавами у кольорі мокко. Доповніть його широкими брюками молочного кольору, ковбойськими чоботями та сумкою крос-боді.

Фото: cos.com

Ще один варіант в'язаний светр з оригінальним візерунком. Поєднувати його можна як із класичними брюками, шкіряними легінсами та джинсами, так і зі спідницями міді із щільних тканин. Доповнити лук можна стьобаним пальто або шубою зі штучного хутра.

Фото:shop.mango.com

Фото: matchesfashion.com

Читайте також: Балаклави залишаються модним головним убором на осінь та зиму 2023-2024: фото.

Для теплого зимового луку підберіть пухнастий і затишний мохеровий светр. Вибирайте модель оверсайз, щоб скласти з ним багатошаровий трендовий лук.

Фото: hm.com

Фото: hm.com

Ще один теплий варіант на зиму – джемпер із високою горловиною із кашеміру. Для офісного луку підійде сіро-синій відтінок, який можна поєднувати зі шкіряними штанами чорного кольору.

Фото: hm.com

Щоб точно не замерзнути взимку, придивіться светр із альпаки насиченого блакитного відтінку. Доповніть образ трохи розкльошеними синіми джинсами, а також взуттям з імітацією шкіри пітона.

Фото: arket.com

Також у моді светри з невеликим розрізом збоку та подовжені ззаду. Вибирайте базові відтінки: бежевий чи сірий. Носити їх можна з трикотажними легінсами, шкіряними штанами або брюками скінні. Доповнити лук можна зі взуттям на плоскому ходу та сумкою-шопером.

Фото: matchesfashion.com

Фото: hm.com

Вже декілька сезонів поспіль на піку популярності залишаються моделі у смужку. Пригляньте для затишних луків светр ніжно-бежевого відтінку в чорну смужку, який можна носити з блакитними джинсами та черевиками челсі.

Фото: cos.com

Цікаві новини для вас:

  1. Які жіночі штани будуть наймоднішими цієї зими: головні тренди 2023-2024 року.
  2. Як виглядають наймодніші теплі сукні на зиму 2023-2024 року: фото.
  3. Які дублянки вважають наймоднішими цього року: тренди на зиму 2023-2024.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей