Лайм

Як виглядають модні великі шарфи,які стали головним трендом зими 2024 року: фото

Підкресліть аутфіт затишним аксесуаром

Тренди змінюються із сезону в сезон, і з проходом кожного нового року модні експерти пропонують все нові варіанти виробів. Наприклад, раніше ми ділилися, які короткі пуховики в моді цієї зими, а також розповідали, які жіночі штани будуть на піку популярності у 2024-му. Цього разу мова піде про ще одну незамінну річ у зимовому гардеробі – шарф. Фахівці пропонують звернути увагу на об'ємні моделі, які дозволять тепло закутатися і виглядати при цьому стильно. Детальніше про це - читайте далі на сторінці.

Читайте також: Як виглядають наймодніші теплі сукні на зиму 2023-2024 року: фото.

Фото: pinterest

Довгі шарфи із вовни

Ці моделі є одними із найуніверсальніших у 2024-му році. Оберіть виріб того відтінку, який вам до вподоби, та сміливо комбінуйте його зі своїми образами. Також знайдіть варіант, за яким ви будете зав'язувати шарф, або ж комбінуйте різноманітні способи: використовуйте аксесуар і як шапку, і як окремо накидку на плечі та шию. Зверніть увагу на базові пастельні відтінки або ж насичені кольорові.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Довгі шарфм з яскравим принтом

Ця модель схожа до минулої, проте замість однотонного відтінку можна обрати виріб у різнокольорову клітинку чи будь-який інший візерунок, який припаде вам до смаку. Додавши лише одну цю річ до вашого вбрання, ви миттєво перетворите образ із нудного і повсякденного на цікавий та багатошаровий. Головне при цьому - не переборщити з деталями і не перевантажити аутфіт зайвим.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на тему: Який одяг візуально повнить фігуру: про це варто знати кожній жінці.

Шарф-пуховик

Дану модель можна впізнати за дутим фасоном, який виготовляється зі схожого матеріалу, що і пуховик. Цей аксесуар представлений як у люксових брендів, так і в магазинах мас-маркету. Він дозволить не лише забезпечити тепло у прохолодні зимові дні, але також і підкреслити ваше відчуття стилю. Якщо виберете аксесуар цікавого яскравого відтінку чи з додаванням візерунку, зможете миттєво виділитися та поекспериментувати з образами.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

В’язаний масивний шарф

Цей предмет виглядає доволі акцентно і точно на залишиться поза увагою. Оберіть той колір, який пасуватиме до вашого верхнього одягу і сумочки, а також за потреби додайте аксесуари. Особливо актуальними залишаються базові кольори: коричневий, молочний, бежевий та інші схожі.

В'язаний масивний шарф також можна сміливо комбінувати із шапкою з подібного матеріалу - у поєднанні така комбінація виглядатиме вдало та створить максимальне відчуття затишку. Окрім того, не обов'язково обирати ці два предмети однакових кольорів, адже можна по кспериментувати та обрати лише схожі відтінки.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Стилістка назвала предмет одягу, який варто мати жінкам після 50 років: фото.

Шарф-хомут (снуд)

Така модель зручна тим, що не потребує особливих умінь для того, аби правильно зав'язувати її. Для використання аксесуару достатньо лише накинути його на плечі та злегка поправити виріб, створивши ефект природньої недбалості.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей