Лайм

Блискучі джинси металік стали хітом 2023 року: як виглядає цей тренд

Надихніться сміливими комбінаціями

Джинси, що мають ефект металевого напилення, - один з популярних трендів, який прийшов до нас із минулого. Вони самі по собі виглядають ефектно та не потребують зайвих деталей, а ще така така річ відмінно доповнить гардероб і точно не лежатиме у шафі без діла.

Раніше ми розповідали про образи з такими штанами для новорічної ночі, а цього разу поділимося іншими варіантами аутфітів з цим модним одягом. Детальніше про це - читайте далі на сторінці.

Читайте також: Довгі дублянки - хіт зимового сезону 2023-2024: як виглядає модний фасон.

Фото: pinterest

Білий металік

Якщо ви любите світлі відтінки і віддаєте перевагу саме їм, придивіться до наступного образу. Оберіть світлий відтінок джинсів і скомбінуйте їх з білими речами або його відтінками. Можна створити як вишуканий образ, додавши босоніжки на підборах, так і більш зручний, завершивши аутфіт комфортними кросівками.

Фото: pinterest

Повсякденний металік

Наступний образ чудово підійде для офісу, прогулянок, зустрічей з друзями чи інших справ. Підберіть базовий джемпер, взуття на низькому ходу, а також додайте кілька мінімалістичних аксесуарів: це можуть бути, наприклад, маленькі кільця чи лаконічні сережки. Особливо стильно виглядатиме і зібране у низький пучок волосся - такий образ вийде стильним, злегка недбалим, але при цьому дуже трендовим.

Фото: pinterest

Святковий металік

Якщо ж збираєтесь на особливу подію і хочете підкреслити свою жіночність, оберіть джинси металік у поєднанні з класичною блузою та підборами. Не бійтесь також додати сумочку чи клатч такого ж металевого відтінку і кілька аксесуарів, що матимуть подібний тон, - це виглядатиме святково і точно помітно. Головне у такому випадку - не переборщити з деталями, наприклад, з зайвими аксесуарами чи занадто виразним макіяжем.

Фото: pinterest

Металік з піджаком

Даний образ можна назвати вишуканим і водночас повсякденним, якщо замінити підбори на взуття на низькому ходу. Підберіть базовий топ чорного, коричневого, сірого чи білого кольорів, додайте класичний подовжений піджак, маленьку сумочку і оберіть взуття за смаком чи за відповідно до тієї події, на яку ви збираєтесь.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Стилісти розповіли, який одяг найбільше пасує жінкам із пишними формами.

Металік з об'ємними светрами

Це чудовий варіант вбрання для прохолодних осінніх та зимових днів. Скомбінуйте джинси металік з улюбленим джемпером під горло, додайте піджак розміру оверсайз, а також трендове взуття. Для особливої вишуканості можете додати сонцезахисні окуляри.

Фото: pinterest

Сміливий металік

Якщо хочете поекспериментувати та спробувати щось нове для себе в моді, додайте до блискучих джинсів об'ємний сміливий топ, наприклад, як показано на знімку нижче. Також не забудьте про аксесуари, вдалий макіяж та маленьку сумочку, яка завершить образ.

Фото: pinterest

Металік з футболкою

Це безпрограшний варіант, який підійде практично для будь-яких випадків та сезону. Пограйтесь з кольорами та зробіть образ не в двох тонах, а в трьох, наприклад, додавши сумочку іншого кольору, як це показано на наступному знімку:

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Зірки у захваті від цієї моделі зимового взуття: воно не виходить із моди у 2023-2024 році.

Металік з джинсовою курткою

Це ще одна своєрідна класика, яка виглядає гарно і дуже гармонійно. Оберіть джинси такого фасону, поєднавши їх з укороченою джинсовою курткою або ж курткою розміру оверсайз. Взуття можна обрати на свій смак: від спортивного до вишуканого на підборах.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей