Лайм

Стилістка назвала модні помилки, через які жінки після 50 років втрачають молодий вигляд

Візьміть собі на замітку

Кожна з нас, незалежно від віку та зовнішніх даних, хоче виглядати стильно та привабливо. І якщо ви вже знаєте, які фасони джинсів найбільше пасують жінкам після 50 років, візьміть собі до уваги модні помилки, через які жінки втрачають молодий вигляд.

Про це у коментарі Express розповіла засновниця 50 & Fabulous with My Friend Deirdre Дейдра.

Читайте також: Стилістка назвала предмет одягу, який варто мати жінкам після 50 років: фото.

У жінок середнього віку є безліч варіантів, як виглядати молодшими: вони можуть пофарбувати волосся, якщо воно сивіє, або наростити його, якщо воно стає тоншим, а також оновити косметичку або підібрати новий доглядовий засіб за шкірою.

Фото: instagram.com/susan_unefemme/

Жінкам віком понад 50 років вона порадила припинити носити лише комфортний одяг. Незважаючи на те, що комфорт є ключовим фактором, вона вважає, що не можна ставити його вище за все інше.

Вона сказала: "Я знаю, що затишна, вільна толстовка і старі, вицвілі домашні штани затишні і здаються пуховою ковдрою, але вони і виглядають як пухова ковдра!".

Фото: pinterest.com

Читайте також: Стилістка назвала 9 модних помилок, які роблять жінок старшими за свій вік.

Це не означає, що жінки повинні взагалі відмовитися від зручного одягу. Імовірно, їм варто уважніше ставитися до того, що вони носять і з чим поєднують.

Вона сказала: "Щоб виглядати молодшою, поєднуйте комфорт зі стилем. Таким чином, ця толстовка може мати місце у вашому гардеробі, але в поєднанні з штанями, що облягають, з джерсі, які як і раніше розслаблені, але в цілому образ буде більш збалансованим".

Фото: pinterest.com

Також Дейдра порадила жінкам старше 50 років припинити носити мішкуватий одяг.

Мішкуватий одяг не тільки додаватиме вам кілька зайвих років, але й візуально зробить силует ширшим і більшим. Таким чином, мішкуватий одяг змусить вас виглядати старшими і більшими, ніж ви є насправді.

Фото: pinterest.com

Тим, хто любить вільніші речі, необхідно поєднувати їх із чимось облягаючим. Наприклад, джемпер або сорочку оверсайз можна носити з джинсами скінні або приталеними штанами.

Фото: instagram.com/thatsnotmyage

Цікаві новини для вас:

  1. Свято на нігтях: ідеї гарного блискучого манікюру на Новий рік-2024.
  2. Експерти розповіли, як часто потрібно мити голову взимку.
  3. Як одягатися взимку, щоб теплий одяг не повнив фігуру: поради для жінок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу