Лайм

Персиковий, синій і червоний: які кольори манікюру будуть в моді у 2024 році

Надихніться модними роботами майстрів

Якщо ви вже ознайомилися з головними трендами одягу на 2024-й, цього разу подивіться, на який манікюр слід звернути увагу. Досвідчені фахівці, які працюють зі світовими зірками, поділилися професійними порадами та назвали кілька модних тенденцій нейл-індустрії.

Читайте також: Символ природи і відродження: який колір вважають головним у Новому році Дракона.

Фото: pinterest

Синій

Якщо ви любите яскраві кольори, цей варіант може вам сподобатись. Насичений відтінок синього (або "синій електрик") - тренд 2024-го року. Обирайте його як для особливого святкового образу, так і в поєднанні з більш повсякденними вбраннями. За словами модних експертів, цей тон можна носити на нігтях навіть увесь рік.

Фото: JULIA DIOGO INSTAGRAM

Відтінки червоного

Наступний манікюрний тренд залишається своєрідною класикою і був одним із найбажаніших увесь 2023-й рік. У новому році актуальність на різноманітні відтінки червоного продовжується.

"Червоний лак - це той колір, який ми додаємо або до класичного образу, або до якогось сезонного варіанту, наприклад, на День святого Валентина. Насправді він завжди у тренді, адже виглядає сучасно та доречно у будь-якій ситуації", - ділиться нейл-майстер Мішель Сондерс, яка робить манікюр світовим знаменитостям.

Фото: ZOLA GANZORIGT INSTAGRAM

Читайте на тему: Які джинси будуть наймоднішими у 2024 році: топ-7 трендових фасонів на будь-який смак.

Персиковий

Це - ще один хіт цього року. "Я вже передчуваю, як більшість із нас буде хотіти саме такий тон вже цієї весни, - пояснює Сондерс. - Це теплий затишний відтінок, який ідеально підходить для весняно-літніх місяців, дозволяє зробити на ручках простий і водночас вишуканий манікюр".

Фото: MICHELLE HUMPHREY INSTAGRAM

Тваринні принти

Такий варіант теж є не новим і вже було популярним у минулих сезонах. Цей рік не стане виключенням, бо покриття з намальованим леопардовим принтом, черепаховим панцирем чи іншими подібними візерунками - форма веселого та позачасового манікюру, який дозволяє виділитися.

"Я беру желеподібний помаранчевий відтінок, додаю зверху коричневий шарами - від темного до світлого, аби створити живий 3D-ефект", - каже нейл-експерт з Лос-Анджелеса Аналіссе Ернандес.

Фото: ANALYSSE HERNANDEZ INSTAGRAM

Читайте на нашому сайті: Фіолетовий манікюр став трендом зими 2024 року: добірка модних дизайнів.

Короткі нігті форми м'який або чіткий квадрат

Мода на натуральність зберігається, тому чимало модних блогерів та зірок обирають коротку довжину нігтів та квадратну форму. За словами Сондерс, суперкороткі квадратні нігті "повертають нас до простоти 90-х років", і це буде своєрідним зовнішнім трендом, який допоможе підкреслити стиль і не порушувати природність. Експертка рекомендує в першу чергу звернути увагу на напівпрозорі рожеві відтінки.

Фото: JESS MAYNARD INSTAGRAM

Манікюр з аурою

За словами фахівців, даний тренд продовжує користуватися популярністю і у цьому році здобуде нову хвилю заслуженої уваги. За допомогою такого покриття можна "зафіксувати свою енергію", створивши на пластині візерунок, який, як говорять спеціалісти, і буде вашою аурою. Зробити цей дизайн можна за допомогою спеціального пістолета аерографа чи пігментних порошків у комбінації з кольорами, які ви оберете.

Фото: STEPHANIE STAUNTON INSTAGRAM

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору