Лайм

Який одяг буде модним у 2024 році: топ-5 головних трендів

Візьміть собі на замітку кілька стильних ідей

Джинси залишаються однією з базових речей жіночого гардеробу, і про те, які фасони будуть модними у наступному році, ми вже розповідали раніше. Цього разу theLime поділиться іншими актуальними прогнозами на 2024-й та назве п'ять головних трендів, на які варто звернути увагу.

Читайте на тему: Стилісти назвали 4 предмети жіночого гардероба, яких варто позбутися у 2024 році.

Фото: instagram.com/hoskelsa

Байкерські чоботи

Чоботи мотоциклетному стилі - справжній хіт цього року, оскільки таку річ можна побачити у багатьох відомих блогерів, пише elle.pl. Зірки соцмереж поєднують це взуття з найрізноманітнішими вбраннями: від образів з короткими сукнями та спідницями до ще чогось більш екстравагантного та сміливого. Тому, цілком ймовірно, що і у наступному році ця тенденція нікуди не зникне і буде і далі продовжувати підкорювати модний світ.

Фото: instagram.com/nazifeeozcan

Кардигани яскравих кольорів

Ця річ є універсальною і дозволить створити безліч вбрань для різноманітних випадків. Оберіть приємний відтінок: від пастельно-блакитного, рожевого чи хакі до червоного, синього чи навіть пастельно-жовтого, і створіть кілька образів з цією деталлю. Кольоровий кардиган – поєднання мінімалізму і акцентності. Носіть виріб з класичними штанами, улюбленими джинсами чи сукнею з легких тканин.

Фото: instagram.com/23rdapril_beclassy

Корсети

Це ще один хіт, який точно матиме місце у 2024-му. Якщо шукаєте образи із використанням цього аксесуару, зазирніть на сторінку в Instagram Гейлі Бібер, адже вона одна із прихильниць корсетних суконь, і знає, як створити бездоганний вишуканий аутфіт. Також корсет можна поєднати і зі звичайними джинсами, створивши більш комфортний повсякденний образ.

Читайте також: Як одягатися, щоб ноги виглядали довшими: топ-3 правила для невисоких жінок.

Гейлі БіберФото: instagram.com/haileybieber

Сумки металік

Як і джинси-металік, в моді будуть і блискучі сумки. Цей тренд вже представили великі знамениті доми моди: Balmain, Michael Kors, Coperni та інші. Даним трендом також захоплюються і блогери, які не перестають створювати яскраві металізовані аутфіти. Маленька срібляста сумочка у поєднанні з іншими модними речами дозволить створити вишукане характерне вбрання, що підкреслить ваш стиль.

Фото: instagram.com/leoniehanne

Блузи з об'ємними декоративними елементами

Йдеться про масивні банти, які дозволяють додати образу акцентності. Сорочка з великим декоративним елементом ідеально підійде і для елегантного вбрання для особливих випадків, і також матиме чудовий вигляд і у поєднанні з вільними джинсами чи міні-спідницею.

Фото: instagram.com/negin_mirsalehi

  • Раніше ми розповідали, який колір манікюру обрати на Новий рік 2024: щасливі та модні відтінки на свято.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей