Лайм

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Надихніться модними роботами майстрів

В моді цієї весни буде не лише блакитний манікюр, а і покриття у ніжно-рожевих відтінках. На які саме тони варто звернути увагу та чим їх можна доповнити - читайте на сторінці далі.

Читайте також: Які кольори манікюру вважають наймоднішими у лютому 2024 році: фото.

Класичний рожевий

Йдеться про безпрограшний відтінок напівпрозорого рожевого, який буде доречним до будь-якого вбрання, заходу та випадку. Також універсальним є те, що цей колір підходить для будь-якої довжини та форми.

Фото: pinterest

Поєднання двох кольорів

Якщо ж бажаєте трішки "погратися" та урізноманітнити манікюр, попросіть майстра зробити перехід з одного кольору в інший, наприклад, як показано на фото нижче. Оберіть молочний відтінок та завершіть його поєднанням ніжно-рожевого тону - вони гармонійно будуть виглядати разом та дозволять вам підкреслити ручки.

Фото: pinterest

Манікюр з аурою

Ця тенденція не спадає з піку популярності вже на один сезон. Для такого манікюру характерним є кругове зображення в центрі нігтя, яке модниці та майстри асоціюють з аурою людини. Може бути поєднання в будь-яких кольорах, це вже залежить від ваших вподобань. Якщо ж говорити про манікюр у рожевих відтінках, приклад такого покриття показаний нижче:

Фото: pinterest

Читайте на тему: Що таке викладний френч і який вигляд має цей популярний вид манікюру: фото.

Класичне омбре

Коли йдеться про такий варіант манікюру, мається на увазі поєднання двох кольорів: тілесного (або рожевого) та білого. Це нестаріючий варіант, який подобається модницям, і, як бачимо, не набридає.

Фото: pinterest

Дрібні блискітки

Також можна обрати насичений рожевий відтінок з додаванням блискіток - такий ефект створить ніжне сяйво по всій довжині та дасть чаруючий відблиск. Особливо добре цей колір буде виглядати на нігтях середньої довжини квадратної форми.

Фото: pinterest

Перламутр

Якщо ж ви полюбляєте щось блискуче та яскраве, зверніть увагу на наступне покриття. Особливо, якщо переважно ви носите довгі нігті мигдалевидної чи овальної форми. Проте навіть це не зовсім обов'язково, адже перламутровий рожевий однаково добре буде виглядати на різній довжині та формі.

Фото: pinterest

Рожевий френч

Весна - пора ніжності, любові та крас. Підкреслити ці почуття можна у тому числі і за допомогою такого манікюру, який виглядає максимально ніжно та не перевантажений зайвими деталями.

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Тілесний манікюр – вічна класика, яка ніколи не вийде з моди: добірка стильних дизайнів.

Насичені блискітки

Оберіть напівпрозорий рожевий колір, а на кінчик нігтя попросіть майстра нанести насичені блискітки, створивши таким чином перехід з рожевого в блискітки і навпаки.

Фото: pinterest

Мінімалістичний дизайн

Ніжно-рожевий можна розбавити кількома деталями, які дозволять зробити покриття більш цікавим. Наприклад, намалювати кілька квіточок, абстрактних ліній чи будь-яких інших деталей.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

  • Пальто і куртки на весну: подивіться, які фасони будуть наймоднішими у 2024 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно