Лайм

Що таке викладний френч і який вигляд має цей популярний вид манікюру: фото

Багато модниць вже хоча б раз робили френч із прозорим кінчиком

Французький манікюр – один із найпоширеніших та найпопулярніших видів дизайну нігтів. Класичний дизайн має такий вигляд: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя за формою півмісяця наносять білий колір. А зараз став дуже популярним викладний френч. theLime вирішив докладніше розповісти, як його роблять.

Читайте також: Що таке мікрофренч – наймодніший варіант французького манікюру на короткі нігті.

Викладний френч – це технологія створення французького манікюру, яка передбачає подовження нігтьового ложа за допомогою камуфляжного спеціального гелю або акрилу. Ним можна також перекривати вади, горбики та викладати ідеально рівну поверхню нігтьової пластини. Викладний френч має цілу низку переваг: він простий у догляді, а нігті міцні та гнучкі.

Фото: колаж із фото instagram.com/nails_govorova_

Як зробити викладний френч?

1. Якщо є старе покриття, знімаємо його.

2. Робимо гігієнічний манікюр: готуємо нігтьове ложе – зрізаємо кутикулу, підпилюємо торець краю нігтів.

3. Поліруємо нігті бафом.

Фото: instagram.com/oksa_artcraft

Читайте також: Який вигляд має золотий френч – розкішний манікюр, який став трендом весни 2023 року.

4. Наносимо дезінфікуючий засіб для запобігання потраплянню інфекції.

5. Знежирюємо поверхню нігтів та покриваємо праймером для забезпечення міцного з'єднання гелю з поверхнею натурального нігтя.

Фото: instagram.com/school_jz

6. Викладний френч починаємо з установки під край натурального нігтя спеціальних паперових форм для нарощування – шаблонів, за якими необхідно викладати майбутній штучний ніготь. Встановлюється форма із захопленням бокового торця. Паперові форми вигнуті у вигляді арки, що допомагає сформувати вільний край нігтьової пластини із вигином ідеальної форми.

Фото: instagram.com/chillax_nails

7. Наносимо шар прозорого гелю лише на пластину. Сушимо в лампі.

8. Наносимо камуфлюючий матеріал біля кінчика нігтьового ложа і розподіляємо залишок гелю з боків. В результаті повинна вийти округла лінія на кінчику ложа.

Фото: instagram.com/anna.avramenko_

9. Після полімеризації приступаємо до моделювання "посмішки" викладного френча за допомогою білого гелю (або кольорового). Для створення арки потрібно затискач, який необхідно закріпити на нігті після полімеризації. Ніготь знову потрібно піддати дії UV-лампи, після чого покрити його прозорим гелем. Після сушіння форму для моделювання нігтя слід видалити і запиляти вільний край, стежачи, щоб бічні лінії кінчика були паралельні одна одній.

10. В останню чергу наносимо фінішне покриття – воно надійно захищатиме поверхню нігтя і допоможе уникнути потемніння або пожовтіння поверхні нігтя.

Такий варіант манікюру також називають складною гелевою корекцією або френчем з прозорим кінчиком.

Фото: instagram.com/olenka_yaremchuk

Викладний френч можна прикрасити блискітками на кінчику нігтя або стразами і камінням. Також оригінально виглядатиме манікюр з ефектом омбре на кінчику – тобто переходом від одного відтінку до іншого.

Фото: instagram.com/julia_yakimchuk

Фото: instagram.com/asiakolomiets

Фото: instagram.com/roweissa_

Цікаві новини для вас:

  1. Як роблять комбінований манікюр: це потрібно знати перед походом до салону.
  2. Що таке порошковий манікюр, який все частіше роблять замість гель-лаку.
  3. Що таке європейський манікюр і чим він відрізняється від звичайного: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні