Лайм

Пальто і куртки на весну: які фасоні будуть наймоднішими у 2024 році

Стильні кежуал-образи для натхнення

Пальто і куртки - must have весняного сезону. Вони не лише подарують тепло та комфорт, а й стануть стильним завершенням будь-якого образу. На які тренди варто звернути увагу у 2024 році - далі у матеріалі theLime.

Довгі пальта оверсайз

Пальта фасону оверсайз вже давно завоювали серця модниць, а навесні та восени 2024-го стануть базовою річчю в гардеробі сучасної жінки. Цього року популярністю користуються довгі моделі шоколадного, чорного та молочного відтінків.

Читайте також: Мішкуваті джинси баггі стали головним трендом 2024 року: як виглядає модний фасон.

Фото: instagram.com/modedamour

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Стьобані пальта і куртки

У 2024 році стьобаний верхній одяг знову буде на піку популярності. Стьобане пальто - справжня знахідка у весняний сезон, адже воно має оригінальний вигляд і здатність не обтяжувати фігуру.

Фото: Monki

Фото: Free People

Фото: pinterest.com

Шкіряні пальта

Тренд на шкіру міцно закріпився на модних подіумах, тож і в новому сезоні залишиться актуальним. Довге шкіряне пальто - це та річ, в яку обов'язково варто інвестувати. Вибирайте моделі у відтінках коричневого та створюйте монохромні луки або робіть пальто акцентною деталлю образу.

Фото: COS

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Бомбер оверсайз

Цей вид верхнього одягу так сподобався модницям минулого року, що перекочував у сезон весна-2024. Бомбер - це куртка без коміра, з резинками знизу на рукавах. Ця модель у своєму прояві різноманітна, у новому сезоні в топі у дизайнерів як короткі, так і подовжені варіанти.

Фото: Free People

Фото: instagram.com/alexisforeman

Фото: Courtesy Acne Studios

Флісові куртки

Ще один модний вибір на весну 2024 року - флісова куртка. Ця затишна річ дозволить створити стильні та комфортні образи будь-якого стилю.

Фото: instagram.com/anoukyve

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Раніше Андре Тан показав, як поєднувати наймодніші кольори одягу у 2024 році: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня