Лайм

Чорна п'ятниця 2019: які авіалінії порадують знижками на квитки

Де купити найдешевші квитки на літак

Знаменита Чорна п'ятниця в самому розпалі. Величезна кількість магазинів, брендів і підприємств в цей час радують клієнтів приємними знижками. Це стосується і авіакомпаній, які пропонують мандрівникам відправитися в поїздку за ціною в 2-3 рази менше, ніж зазвичай.

У 2019 року в масштабній акції з нагоди Чорної п'ятниці вирішили взяти участь одразу кілька відомих авіакомпаній. Саме про них ми розповімо в цьому матеріалі, щоб ви могли дізнатися про всі кращі знижки і вибрати собі квитки за найцікавішою ціною.

Лоукостер Ryanair, який і в звичайні дні пропонує перельоти за доступною ціною, вирішив влаштувати цілий тиждень знижок для своїх пасажирів. Розпродажі на сайті компанії почалися ще 24 листопада, і триватимуть вони до 3 грудня.

В цей час сайт пропонує придбати перельоти в деякі країни Європи (Польща, Швеція, Німеччина, Іспанія, Литва, Словаччина) зі знижкою 20 і більше відсотків. Деякі квитки коштують всього 10 євро, правда, більшість з них випадає на будні дні.

Не відстає від трендів і українська компанія МАУ. На честь Чорної п'ятниці і власного 27-річчя на їх офіційному сайті з'явилися авіаквитки зі знижкою 50 відсотків.

Ця акція поширюється на рейси з п'яти українських міст: Києва, Львова, Одеси, Чернівців та Івано-Франківська, в різні точки світу, такі як Копенгаген, Будапешт, Варшава, Вільнюс, Берлін, Відень, Дюссельдорф, Франкфурт, Стокгольм, Мадрид, Делі, Лондон і багато інших.Також уточнюється, що акційні квитки можна придбати на період з 15 січня по 19 березня 2020 року.

Приєднатися до періоду знижок вирішив також іспанський лоукостер Vueling. До 2 грудня ця компанія пропонує квитки по Європі від 9.99 євро в одну сторону. Акційні перельоти можна придбати на період з 8 січня до 24 жовтня 2020 року.

Також польська авіакомпанія LOT пропонує своїм пасажирам перельоти зі знижками 15 і 20 відсотків. Акційні ціни зачіпають перельоти по Європі і Близькому Сходу. Ну а діє акція на сайті компанії до кінця листопада.

Приємні ціни пропонують і азіатські авіалінії AirAsia. На їх порталі можна знайти квитки з різних куточків світу в країни Азії зі знижкою цілих 70 відсотків.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.