Лайм

Кажуть, Барак Обама одружений на чоловікові? Так, але все це лише наслідки поганого жарту з фотошопом

Як просто зруйнувати теорію змови навколо шлюбу 44-го президента США

Користувач Reddit опублікував дивне фото зі ще молодим 44-м президентом США Бараком Обамою та розповів людям історію про свого батька. Всі ці роки його батько щиро вірив у те, що Обама одружений на чоловікові. А все через чиїсь жарти з фотошопом.

До своєї історії хлопець прикріпив фотографію, яка одного разу потрапила на очі його батькові. На ній зображені ще молодий Барак Обама та нібито його дружина Мішель. От тільки на знімку вона і справді схожа на чоловіка. І хоча фотошоп існує вже не перший десяток років, деяких фотографія дійсно ввела в оману.

Фото: Reddit / Insaneparents

За словами хлопця, одного разу батько показав йому це фото і розповів історію про дружбу Барака Обами з баскетболістом Мікаелем, який згодом зник. Незабаром після цього майбутній президент США нібито одружився на дівчині на ім'я Мішель.

Сама по собі історія вже здається кумедною, адже біографія Мішель Обами зовсім не є секретом. Навпаки, користується популярністю і охоче тиражується в мережі та в друкованих виданнях. Незважаючи на це, історія хлопця викликала на Reddit активні дискусії. Всього за пару днів пост набрав більше двох тисяч коментарів, і, судячи з усього, деякі й справда вірять, що Мішель Обама - трансгендер.

"О, Боги, мій батько теж вірить в це. Радий, що не один зіткнувся з цією бідою", - пожартували в одному з коментарів. "Ваш батько і мій можуть бути однією і тією ж людиною. Мій постійно постить цю нісенітницю у фейсбук", - додали в іншому.

Барак і Мішель Обама Фото: Pinterest

Щоб зруйнувати теорію змови, яка зібрала на Reddit вже більше 50 тисяч "плюсів", достатньо просто пошукати фотографії молодих Барака та Мішель Обами. І це найпростіший спосіб з'ясувати, що знімок "з баскетболістом" - просто чийсь невдалий жарт.

Барак і Мішель Обама одружилися в 1992 році. Сьогодні родина виховує двох дочок - Малію Енн та Наташу, більш відому як Саша.

  • Не завжди фотошоп використовується так бездарно, адже в руках майстра це відмінний інструмент. Дивіться також на theLime, як художник вміло поєднав на одному фото минуле та сьогодення знаменитостей.
  • А ось історія батька, який роками вивчав фотошоп і тепер робить приголомшливі фотографії з дітьми - його роботи нагадують швидше екшн-сцени Marvel.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати