Лайм

Кажуть, Меланія Трамп подає на розлучення: як модель зустріла Дональда Трампа і стала його дружиною

Історія знайомства Меланії та Дональда Трампа

Останнім часом в ЗМІ з'явилась інформація, що подружжя Трамп уже давно живе в окремих кімнатах у Білому домі, і що Меланія Трамп сумлінно чекає, поки її чоловік втратить президентське крісло, щоб подати на розлучення. theLime вирішив згадати історію знайомства словенської фотомоделі та американського мільярдера.

Меланія Трамп народилася в 1970 році в Соціалістичній Федеративній Республіці Югославія (нині - Словенія). Її дівоче прізвище - Кнаус. Так як родина дівчини ледве зводила кінці з кінцями, вона рано почала працювати - в 16 років Меланія стала фотомоделлю. У пресі не раз з'являлися чутки про те, що дівчина зробила пластику губ, носа та збільшила груди, щоб бути більш затребуваною у фешн-індустрії.

Меланія Трамп Фото: pinterest.com

Зі своїм майбутнім чоловіком Дональдом Трампом, який, до слова, старший за неї на 24 роки, Меланія познайомилася в 1998 році на вечірці в Нью-Йорку. На прохання бізнесмена дати свій номер модель відповіла відмовою і сама попросила його телефон. Пізніше вона пояснила це бажанням зрозуміти, наскільки серйозними є наміри мільярдера. Тоді Трамп дав їй всі свої номери, але дівчина вирішила зателефонувати йому тільки через тиждень.

Дональд та Меланія Трамп Фото: pinterest.com

Незабаром Трамп на всю Америку розповів про "кохання всього його життя" по радіо. Ця популярність призвела до того, що Меланія Кнаус знялась у британському журналі GQ, для якого вона позувала голою, і її фото красувалось на обкладинці випуску за січень 2000 року.

Меланія та Дональд Трамп Фото: pinterest.com

Однак пара не поспішала пов'язувати себе узами шлюбу. Тільки в 2004 році Трамп запропонував Меланії свої руку і серце. Згоду моделі бізнесмен закріпив каблучкою з діамантом в 12 карат вартістю 1,5 мільйона доларів.

Фото: pinterest.com

Весілля відбулася 22 січня 2005 року в Єпископальній церкви біля моря в Палм-Біч. Весільну сукню, яке оцінюють від 100 до 200 тисяч доларів, шив відомий кутюр'є Джон Гальяно. На цей наряд було витрачено близько 100 метрів білого атласу, а всі візерунки були вишиті вручну. Під час вечірки Меланія змінила вбрання на більш лаконічне плаття від модельєра Vera Wang.

Меланія та Дональд Трамп Фото: pinterest.com

Меланія Трамп Фото: pinterest.com

20 березня 2006 року у подружжя народився хлопчик, названий Беррон Вільям Трамп.

Дональд Трамп, його дружина Меланія та їх син Беррон Фото: pinterest.com

Після його народження Дональд Трамп по телефону зробив 20-хвилинну заяву на радіо-шоу Imus in the Morning, сказавши, що "все ідеально". Він став п'ятою дитиною для Дональда Трампа і першою для Меланії.

Меланія та Беррон Трамп Фото: pinterest.com

Няням Меланія Трамп ніколи не довіряла, вважаючи за краще самостійно займатися його вихованням.

Однак у подружньому житті Меланії і Дональда останні роки було не все так гладко. У ЗМІ неодноразово публікували відео, які показували відношення між подружжям. На одному з них Меланія відвела свою руку від Трампа. Спочатку люди сприймали нехтування дружини рукою Трампа як жарт, адже кожен може потрапити в незручну ситуацію.

Дональд та Меланія Трамп Фото: pinterest.com

Але все прояснили нові президентські вибори. Близьке оточення Меланії Трамп повідомило, що її щасливий шлюб - бутафорія. Чоловік з дружиною роками жили в окремих кімнатах у Білому домі.

А після перемоги на виборах президента США Джо Байдена Меланія, за чутками, хоче подати на розлучення.

Дональд та Меланія Трамп Фото: pinterest.com

Що ж отримає Меланія в разі розлучення? Юристи називають приблизну суму в 50 мільйонів доларів, проте цієї суми їй не вистачить на те, щоб жити звичним життям. Втім, Трамп може розщедритися і забезпечити матері своєї дитини гідне життя.

Друге питання, яке цікавить громадськість, - хто отримає опіку над їх 14-річним сином Берроном. Зазвичай це питання вирішується судом, але у цьому випадку опіку, швидше за все, отримає Меланія. При цьому у батька буде можливість спілкуватися з сином в залежності від графіка зайнятості.

Дональд Трамп, його син Беррон та дружина Меланія Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як позбутися пирію на городі: кілька способів, які справді працюють

Як боротися з пирієм на городі - ефективні способи, які допоможуть позбутися бур'яну на участку - прості лайфхаки

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару