Лайм

Де четверта рука? Нова оптична ілюзія зводить з глузду Reddit та Twitter

Загадка на уважність

Користувачі соцмереж активно обговорюють нову оптичну ілюзію - звичайну фотографію з Reddit, хоча для деяких вона стала справжньою задачкою на уважність.

Придивіться уважніше: на фото зображені три туриста (і ні, це не Dzidzio в центрі), які піднімають в горах чотири пляшки зі спиртним. Тисячі людей задаються питанням - хто тримає четверту пляшку?

Як зазначила користувачка Twitter з ніком Jen Gentleman, вона сама не очікувала, що пост збере так багато лайків і ретівітів, а їх тільки в Twitter зібралося понад 160 тисяч. Фото стало вірусним і також збирає тисячі "апів" на Reddit.

То чи вдалося вам знайти четверту руку? Обережно! Далі ми публікуємо відповідь.

Придивіться ще уважніше: четвертий турист одягнений в камуфляж, за рахунок чого його рука стала буквально невидимою на тлі гір та місцевих рослин.

  • Раніше ЦРУ показало дві практично однакові картинки і запропонувало відшукати 10 відмінностей. Люди зраділи, адже вирішили, що загадка легка, хоча під силу вона виявилася не всім.
  • Також у соцмережах стала популярною нова картинка-загадка - в середньому люди знаходять 10 відмінностей за хвилину. Думаєте, вам під силу? Спробуйте, у вас лише 60 секунд!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати