Лайм

7 фактів про Блакитного тигра: яким буде 2022 рік і чого чекати від його символу

Наступного року успіх буде на боці сміливих і цілеспрямованих людей

Вже через місяць закінчиться рік білого металевого Бика, а на заміну йому прийде покровитель 2022-го водяний (блакитний) Тигр. theLime вирішив розповісти вам декілька фактів про цей символ, а також чого чекати від нового року і для кого він стане дуже продуктивним та вдалим.

Фото: pinterest.com

Згідно з китайською теорією елементів, кожен знак зодіаку знаходиться під впливом одного з п'яти елементів (стихій): золото (метал), дерево, вода, вогонь і земля. 2022 рік це рік водяного (блакитного) Тигра, який трапляється раз на 60 років. Його відмінні риси сильне почуття власної гідності та здатність до навчання.

Також водяний Тигр від типового Тигра відрізняється більшою пластичністю та емоційністю. Тому люди, народжені цього року, ніколи не відступають від намічених цілей, але також виявляють хитрість і гнучкість, щоб їх досягти. Це також означає, що наступний рік буде наповнений важливими, ключовими та доленосними моментами.

Водночас Тигр – це знак із чоловічою енергією Ян. Він – потужний, яскравий, наполегливий. Якщо ви хочете досягти успіху в 2022 році, поводьтеся як типовий Тигр: вичікуйте, крадіться, готуйтеся, а коли настане відповідний час – дійте агресивно та швидко.

Водяний Тигр – допитливий, рішучий та артистичний авантюрист. Водна стихія пом'якшує тигрину вдачу, на перше місце виставлячи творчі здобутки, яскраву фантазію та космічний оптимізм. Тому людям із неабиякими талантами та мисленням, безперечно, у новому році везтиме.

У 2022 році удача посміхнеться також сміливим. Тигр сприятиме у їхніх починаннях усім, хто вірить у свої ідеї, не боїться конкурувати та "показати пазурі".

Найбільше пощастить у наступному році Щуру, Свині, Кролику (Коту) та самому Тигру. Решті знаків китайського зодіаку обставини допомагатимуть меншою мірою, але жоден знак не опиниться за бортом. Головне дотримуватись основного правила не відступати від поставленої мети.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати