Лайм

Плойка не знадобиться. 5 способів випрямити волосся в домашніх умовах

Вибирайте будь-який спосіб та сміливо експериментуйте

В умовах війни не у всіх дівчат є можливість відвідати салон краси або придбати дорогі девайси для волосся. У такому разі доводиться шукати способи, як самостійно навести красу, без вкладення великих коштів. Раніше ми розповідали, як вивести фарбу з волосся в домашніх умовах, а тепер поділимося лайфхаками, як випрямити кучері без утюжка.

Фото: Getty Images

За допомогою фена та круглої щітки

Це один із найпоширеніших і доступних способів випрямлення волосся. Вимийте голову і обережно промокніть рушником. Не тріть, щоб не пошкодити структуру волосся. Далі висушіть волосся феном із холодним режимом. Під час процедури використовуйте круглу щітку з отворами у корпусі (брашинг). Для вирівнювання потрібно брати інструмент великого діаметра.

Розділіть локони на кілька великих прядок. Нижні залиште вільними, а решту зафіксуйте шпилькою на маківці. Приступаючи до сушіння, спрямовуйте повітря від коріння до кінчиків волосся. Притримуйте кожне пасмо щіткою, рухаючи її в тому ж напрямку. По черзі випряміть усі пасма.

Фото: Getty Images

Як випрямити волосся за допомогою желатину

Цей метод випрямлення волосся ще називають домашнім ламінуванням. Для нього необхідно одну столову ложку харчового желатину розвести з трьома ложками води. Коли рідина вбереться, желатин потрібно розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, поки гранули не розчиняться. Додайте столову ложку бальзаму і нанесіть отриману маску на волосся, обминаючи зону коріння. Надягніть банну шапочку, укутайте рушником і потримайте 40-60 хвилин. Після цього вимийте пасма шампунем і висушіть природним способом.

Випрямлення волосся бігудями

Бігуді зазвичай використовують, щоб накрутити локони, проте при великому діаметрі вони здатні зробити пасма гладкими. Чим довше волосся, тим більші варто брати бігуді. Вимийте голову та злегка просушіть феном. Вологі локони намотайте на бігуді і залиште до повного висихання волосся. Потім зніміть і пройдіться гребінцем. Такий спосіб не тільки випрямить пасма, а й зробить зачіску об'ємною.

Фото: Getty Images

Як випрямити фольгою

Ця процедура також виконується на чисте вологе волосся. Розділіть локони на кілька пасм і оберніть кожну фольгою, злегка притискаючи до кучериків. Залишіть цю конструкцію на голові на ніч. Вранці зніміть фольгу і насолоджуйтесь рівним і блискучим волоссям.

Як випрямити волосся оцтом

Візьміть 4 столові ложки оцту, 2 столові ложки води та 1 ложку олії з кокосу або мигдалю. Усі інгредієнти з'єднайте. Розподіліть цю суміш по волоссю, обмотайте голову поліетиленом і укутайте рушником. Залишіть маску на 40 хвилин. Потім змийте і промийте волосся шампунем.

Фото: Pixabay

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати