Лайм

Як самостійно зробити засіб для чищення білої підошви: простий лайфхак

Знайдеться у кожному будинку

Біле взуття - справжній must have літнього сезону. Однак білі кросівки рано чи пізно втрачають свій первісний вигляд і стають сірими від бруду, що в'ївся. Раніше ми розповідали, за допомогою яких народних засобів можна очистити верх, тепер поділимося простим лайфхаком з обробки білої підошви.

Фото: pixabay.com

Як почистити білу підошву зубною пастою

Перед тим, як розпочинати чистку підошви, потрібно спочатку оцінити рівень її забруднення. Якщо вода та миючий засіб не справляються – на допомогу прийде зубна паста. Як відомо, вона не тільки зберігає усмішку білою, але й допомагає позбутися різноманітних забруднень.

Для цього методу вам знадобиться зубна біла паста без кольорових вкраплень. Якщо ви користуєтеся дорогим продуктом, не варто витрачати його на чищення взуття. Для цієї мети можна придбати в магазині найдешевший тюбик.

Фото: pixabay.com

Процедура чищення взуття дуже проста. Змийте бруд та пил з підошви під проточною водою і витріть насухо. Нанесіть невелику кількість зубної пасти на щітку і подібно до ранкового ритуалу проведіть по всій підошві, докладаючи певних зусиль. Особливо ретельно прочищайте ребристу поверхню.

Залишіть взуття на 20 хвилин. Потім змийте пасту теплою водою та промокніть паперовим рушником. Якщо після процедури забруднення залишилися – повторіть маніпуляцію ще раз. Просушіть взуття природним шляхом.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати